SVI SRBI SU DOBRO: Ambasada potvrdila da nema povređenih među našim državljanima!
Foto: Rojters

Tunis

SVI SRBI SU DOBRO: Ambasada potvrdila da nema povređenih među našim državljanima!

Društvo -
Ambasada Srbije u Tunisu izvestila je da, prema prvim raspoloživim saznanjima, dobijenim od Ministarstva unutrašnjih poslova Tunisa i turističkih agencija, nema državljana Republike Srbije, navodeno u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova Srbije

BEOGRAD - Ambasada Republike Srbije u Tunisu saopštila je danas da prema privim raspoloživim saznanjima nema poginulih ni povređenih državljana Srbije u terorističkom napadu u Tunisu.

"Povodom terorističkog napada u tuniskom gradu Sus, Ambasada Republike Srbije u Tunisu izvestila je da, prema prvim raspoloživim saznanjima, dobijenim od Ministarstva unutrašnjih poslova Tunisa i turističkih agencija koje su zadužene za turiste iz Srbije, među poginulim i povređenim, nema državljana Republike Srbije", navodeno je u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova Srbije.

Ambasada Srbije u Tunisu je u stalnom kontaktu sa nadležnim tuniskim organima i nastavlja sa praćenjem i izveštavanjem o aktuelnoj situaciji. "Grad Sus je pod policijskom i vojnom blokadom i tuniski organi sprovode istragu i preduzimaju neophodne bezbednosne mere.

Ministarstvo spoljnih poslova i ambasada Srbije u Tunisu apeluju na naše građane koji letuju i borave u Tunisu da, zbog nastale situacije, preduzmu mere povećanog opreza radi lične bezbednosti", navodi se u saopštenju. Svi zainteresovani građani Republike Srbije mogu se obratiti za informacije Ambasadi Srbije u Tunisu, preko telefona: +21671 780 624; +21671 794 626 i imejla: amb.serbia@gnet.tn.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja