JOŠ SUTRA TOPLO I SUNČANO: Zahlađenje s kišom od subote
Foto: Fonet

Svežiji vikend pred nama

JOŠ SUTRA TOPLO I SUNČANO: Zahlađenje s kišom od subote

Društvo -
BEOGRAD - U Srbiji će sutra tokom dana biti pretežno sunčano i toplo, sa temperaturom od 17 do 22 stepena, ali se u subotu 21. novembra očekuje naoblačenje sa kišom i osetnim padom temperature.

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, u Srbiji će sutra ujutru biti sveže, ponegde sa kratkotrajnom maglom, dok će u toku dana biti pretežno sunčano i toplo. Vetar će biti slab i umeren, južni i jugozapadni, najniža temperatura od minus jedan do devet, a najviša od 17 do 22 stepena.

U toku noći na severu se očekuje naoblačenje, a posle ponoći slaba kiša. U Beogradu će sutra ujutru biti sveže, a u toku dana pretežno sunčano i toplo. Vetar će biti slab i umeren, južni i jugozapadni, najniža temperatura devet, a najviša 20 stepeni.

U subotu ujutro i pre podne, na severu, a do kraja dana u svim krajevima zemlje, očekuje se naoblačenje sa kišom i osetnim padom temperature. Kako je saopšteno, od nedelje će biti pretežno oblačno i hladno, sa mestimičnom kišom, u planinskim predelima sa snegom i stvaranjem snežnog pokrivača visine od 10 do 30 centimetara.

Kratkotrajni sneg očekuje se i ponegde u nižim predelima, a dnevna temperatura će biti u padu za 10 do 15 stepeni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track