Najnovije vesti

OTVARA ŠKOLU BORILAČKIH VEŠTINA: Stiven Sigal će obučavati specijalne jedinice MUP-a
Foto: AP

Glumac u Beogradu

OTVARA ŠKOLU BORILAČKIH VEŠTINA: Stiven Sigal će obučavati specijalne jedinice MUP-a

Društvo
BEOGRAD - U razgovoru s gradonačelnikom Beograda, američki glumac Stiven Sigal kazao je da želi da otvori školu aikida u Srbiji kako bi promovisao taj sport i doprineo promociji Beograda, a predviđeno je da održi i obuku Specijalnim jedinicama MUP-a Srbije.

"Velika je čast da jedan od najvećih svetskih glumaca bude naš gost tri dana, da sa njim razgovaramo i pokušamo da izgradimo most prijateljstva između njega, njegovih prijatelja i grada Beograda, a cilj je da se što veći broj filmova snimi u našem gradu'', rekao je Mali, navedeno je u saopštenju Gradske uprave.

Prema njegovim rečima, s obzirom na izmene zakona kojim se daju poreske olakšice za snimanje filmova i da je Beograd jedan od najstarijih gradova u Evropi on, kao i cela Srbija, nudi interesantne mogućnosti za ovu vrstu posla.

''Ideja nam je da to ostvarimo i tako zaradimo novac, ali i da promovišemo našu zemlju'', istakao je Mali dodajući da je zahvalan Sigalu što je odvojio vreme da poseti Prihvatilište za decu.

Poznati holivudski glumac posetio je juče Prihvatilište za decu i družio se sa mališanima iz te ustanove, a predviđeno je da tokom posete Beogradu održi, po ugledu na ostale koje drži u svetu, obuku Specijalnim jedinicama MUP-a Srbije.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...