BOŽIĆNI DVOBROJ KURIRA: Praznično izdanje na 56 strana!

Ne propustite

BOŽIĆNI DVOBROJ KURIRA: Praznično izdanje na 56 strana!

Društvo -
U svečanom dvobroju našeg lista (6 - 7. januar), koji je od danas u prodaji, možete pročitati veoma zanimljive sadržaje

BEOGRAD - Božićni dvobroj Kurira na 56 strana!

U svečanom dvobroju našeg lista (6 - 7. januar), koji je od danas u prodaji, možete pročitati veoma zanimljive sadržaje.

Za Božićni dvobroj vašeg i našeg najčitanijeg dnevnog lista u Srbiji pripremili smo intervjue s Njegovom svetošću patrijarhom srpskim gospodinom Irinejem, glumcem i rediteljem Draganom Bjelogrlićem, liderom Nove Srbije Velimirom Ilićem, predsednikom Državne revizorske institucije Radoslavom Sretenovićem...

Naši novinari su istraživali kako će političari proslaviti najradosniji hrišćanski praznik, a poznate javne ličnosti su se prisetile kako su slavile Božić kao deca. Takođe, posetili smo desetočlanu porodicu Filić i obradovali je paketićima za osmoro dece, a bili smo i u Domu za stara lica.

Na crnoj hronici možete pročitati potresnu ispovest majke Ksenije Nikolić koja je u požaru izgubila dve ćerke Dragicu (3) i Mirjanu (2), a narednog dana rodila je sina Dejana!

Podsetili smo na božićne običaje i istraživali koliko košta svečana božićna trpeza.

Na rubrici planeta predstavili smo mačo-muškarce koji su zagospodarili politikom.

Rubrika Stars pripremila je intervjue sa voditeljkom Sanjom Kužet, pevačima Gocom Tržan i Acom Lukasom, priredila je paparaco fotografije Cecine ćerke Anastasije Ražnatović...

Na sportu takođe možete pročitati zanimljive intervjue sa zlatnom košarkašicom Dajanom Butulijom, košarkašem Crvene zvezde Markom Gudurićem, košarkaškim trenerom Duškom Vujoševićem, teniserom Jankom Tipsarevićem... Sportska ekipa predstavila je naše najlepše mlade sportistkinje.

Uživajte uz svoje omiljene dnevne novine, jer cela Srbija čita Kurir!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track