OPREZNO ZA VOLANOM: Kolovozi suvi, ali pojačan intenzitet saobraćaja
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Stanje na putevima

OPREZNO ZA VOLANOM: Kolovozi suvi, ali pojačan intenzitet saobraćaja

Društvo -
Putevi u Srbiji su danas suvi i prohodni, a očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Zbog nestabilnih vremenskih prilika u pethodnom periodu nastao je veliki broj klizišta i odrona kroz stenske useke i klisure.

Državni put Čačak - Zeoke - Guča i dalje je zatvoren za saobraćaj zbog odrona veće količine zemlje, a alternativni pravac je Čačak - Grab - Rogača - Guča.

Zbog ulegnuća kolovoza zatvoren je put Brzeće - Kuršumlija blizu mesta Blaževo.

Prema informacijama Uprave granične Policije na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja putničkih vozila, osim na prelazu Horgoš gde je na ulazu u zemlju pojačan saobraćaj i čeka se oko sat vremena.

Danas na autoputu Beograd - Niš zbog radova na postavljanju portala saobraćaj će biti obustavljen na 15 minuta u zoni petlje Velika Plana u smeru Niš - Beograd oko 10.00 časova, a u zoni petlje Mali Požarevac u smeru Niš - Beograd oko 14.00 časova.

Sutra će od 07.00 do 17.00 časova biti izmenjen saobraćaj u zoni petlje Velika Plana, u smeru Niš - Beograd, zbog radova na uklanjanju starog portala. Tokom izvodjenja radova saobraćaj će se odvijati preticajnom (levom) trakom.

Do 27.marta od 22.00 do 05.00 časova, na Pančevačkom mostu, zbog radova na uredjenju mosta i prilaznih konstrukcija biće povremeno zatvarane leve ili desne saobraćajne trake u oba smera.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track