HUMANO: Roze trkači za lečenje raka dojke
Foto: Fonet

Treća Roze trka „Bela“

HUMANO: Roze trkači za lečenje raka dojke

Društvo -
Trka je humanitarnog karaktera i prikupljena novčana sredstva biće usmerena za finansiranje programa edukacije Udruženja žena obolelih i lečenih od karcinoma dojke „Budimo zajedno“

BEOGRAD - Povodom Nacionalnog dana borbe protiv raka dojke, u nedelju 27. marta na Adi Ciganliji, sa početkom u 12 časova, Fondacija Natalis i Sportski savez Rakovice organizuju treću po redu Roze trku „Bela“ u cilju podizanja svesti javnosti o značaju prevencije raka dojke.Trka je humanitarnog karaktera i prikupljena novčana sredstva biće usmerena za finansiranje programa edukacije Udruženja žena obolelih i lečenih od karcinoma dojke „Budimo zajedno“.Start i cilj trke je kod restorana „Jezero“, gde će se od 10.30 do 11.50 časova vršiti prijavljivanje učesnika. Pravo učešća na trci ili u šetnji, koja će se odvijati na kružnoj stazi oko Savskog jezera, imaju svi oni koji na taj način žele da pruže podršku i pomoć našim majkama, sestrama, ćerkama ili prijateljicama obolelim od karcinoma dojke.

Za sve učesnike organizatori su obezbedili majice, vodu i vredne poklone. Pokrovitelji trke su Kancelarija za rani skrining dojke i JP „Ada Ciganlija“.(M. B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track