ZAŠTO NE SMETE DA SE SUOČITE S PRAVDOM? Monstrumi koji su ubili i prebili žene i dalje su u bekstvu
Foto: Facebook/printsscreen

Kukavice

ZAŠTO NE SMETE DA SE SUOČITE S PRAVDOM? Monstrumi koji su ubili i prebili žene i dalje su u bekstvu

Društvo -

Ubica pevačice Jelene Krsmanović (33), ali i još dvojica počinilaca teških krivičnih dela nad ženama poslednjih dana su u bekstvu.

Ovi nasilnici ubili su, ranili ili brutalno pretukli žene, ali nemaju hrabrosti da se suoče sa svojim zlodelima. Nažalost, od početka godine devet žena je već ubijeno. Ovi monstrumi, u stvari velike kukavice, hrabri su samo dok s oružjem u rukama kidišu na nemoćne i nezaštićene.

Poslednji takav slučaj koji je potresao čitavu Srbiju, je brutalno ubistvo Jelene Krsmanović. Ona je surovo ubijena 2. aprila, kada se odvojila od supruga i ćerke da bi trčala pored nasipa u naselju Crvenka, nadomak Borče.

Takođe, u bekstvu je i Bane Jovanović Safet (49) iz Mola. On se tereti da je 20. marta u Bečeju smrtno ranio bivšu ženu Jelenu Stojkov (29) i pucao na njenog stanodavca Jožu Imrea (70), a potom u Molu ubio Matiju Petrovića (28) i ranio njegovu suprugu Renatu (31), sina Petra (11) i njihovu snaju Natašu Sunomar (23).

Foto: S. Urošev
Foto: S. Urošev

Jovanović je ranije osuđivan, a meštani su otkrili da je bio blizak prijatelj lokalnih šefova policije. Jovanović je pobegao u Mađarsku.

Tijana Sekulić, bivša supruga Novice Eleka (35), godinama je trpela strašnu torturu supruga, koji je takođe pobegao nakon što ju je 2. aprila pretukao i ranio iz pištolja. Tog dana jurio je kolima dok je ona bila u „puntu”, namerno je izazvao sudar, izvukao je iz kola i odmah počeo da je tuče.

Foto:Facebook/printscreen
Foto:Facebook/printscreen

Zatim ju je ubacio u svoj automobil, odvezao do groblja, gde je nastavio zverski da je bije, da bi joj na kraju pucao u noge. Tijana u bolnici ima policijsko obezbeđenje.

"Tijani je bilo baš loše, povraćala je celu noć. Sva je modra jer ju je prvo tukao, pa potom upucao čak osam puta. Jedan metak joj je razneo kuk i butnu kost...", rekao je Živko Sekulić, otac ranjene Tijane, dan nakon ranjavanja ćerke.

Ona i njena porodica protiv njega su ranije podneli niz krivičnih prijava. Po ovim prijavama se u tužilaštvu i dalje postupa.

"Problem je što su izjave policiji ublažavali u tužilaštvu, u korist Eleka", kažu izvori bliski istrazi.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track