SREĆAN PUT: Suvi kolovozi i dobra vidljivost
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Stanje na putevima

SREĆAN PUT: Suvi kolovozi i dobra vidljivost

Društvo -

Kolovozi su suvi i saobraćaj se odvija uz dobru vidljivost, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

U toku popodneva, zbog predstojećeg vikenda, očekuje se pojačan saobraćaj, prvenstveno na putevima koji vode ka vikend naseljima i izletištima.

Prema informacijama Uprave Granične policije, na graničnim prelazima vozila se zadržavaju do 30 minuta.

Od subote, 16. aprila, do 1. maja, od 9.00 do 11.00 i od 15.00 do 17.00 biće izmenjen režm saobraćaja na državnom putu I B reda Raška-Jarinje. Saobraćaj će povremeno biti obustavljan, a obavljaće se naizmeničnim propuštanjem uz asistenciju saobraćajne policije.

Do 19. aprila, od 7.00 do 17.00, na delu državnog puta I A reda (auto-put E-75), izmedju petlje Vrčin i Begaljičkog brda, u smeru Beograd-Niš zbog radova će se saobraćaj odvijati desnom (zaustavnom) trakom.

Zbog radova do 19. aprila, od 7.00 do 17.00, na delu državnog puta I A reda, deonica petlja Umčari – petlja Vodanj, u smeru Beograd-Niš, saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Na deonici Lazarevac–Arandjelovac, na delu od Kruševice do Aranđelovca, zbog održavanja puta saobraćaj će se odvijati jednom saobraćajnom trakom uz naizmenično propuštanje vozila.

Za danas nije predviđeno potpuno zaustavljanje saobraćaja na autoputu E80, Niš–Dimitrovgrad (granica s Bugarskom), deonica od Čiflika do Staničenja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track