OPREZNO ZA VOLANOM: Kolovozi mokri, mogući zastoji u saobraćaju
Foto: Kurir

Stanje na putevima

OPREZNO ZA VOLANOM: Kolovozi mokri, mogući zastoji u saobraćaju

Društvo -

Oblačno i hladno vreme sa kišom i mogućim slabim snegom u višim predelima, posebno na području Kopaonika i Zlatibora, otežava saobraćaj pa Auto-moto savez srbije vozačima savetuje da povećaju odstojanje između vozila i smanje brzinu.

Mokar kolvoz povećava zaustavni put vozila, a oštećenja na kolovozu se ne vide jer su ispunjena vodom, a česti prelazi sa suvih na mokre kolovoze vozačima stvaraju dodatne probleme zbog kojih povremeno dolazi do prekida i zastoja u saobraćaju, saopštio je AMS S.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 min.

Na delu državnog puta I B reda broj 22, deonica Beograd - Lazarevac od 25. do 29. aprila izvodiće se radovi na sanaciji oštećenog kolovoznog zastora u zoni naselja Stepojevac. Tokom izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila u zoni radova.

Do 27.aprila u periodu od 07.00h do 17.00h izvodiće se radovi na kolovoznoj konstrukciji u krajnjem levom prolazu kroz čeonu naplatnu stanicu "Sirig" na državnom putu I A reda broj 1, deonica petlja Zmajevo - petlja Novi Sad u smeru ka Subotici.

Neprohodni putni pravci su i dalje na na državnom putu I/B reda broj 28, deonica Dub - Kostojevići, zbog aktivnog klizišta "Carevac".

Saobraćaj je od 31. marta obustavljen zbog radova na sanacije klizišta na državnom putu II B reda broj 342, deonica Ub - Popučke - Iverak, a alternativni put ide pravcem Ub - Slovac - Valjevo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track