POČELE GUŽVE NA SRPSKIM PUTEVIMA: Na granici sa Bugarskom i Crnom Gorom čeka se 40 minuta
Foto: Dragana Udovičić

Sezona godišnjih odmora

POČELE GUŽVE NA SRPSKIM PUTEVIMA: Na granici sa Bugarskom i Crnom Gorom čeka se 40 minuta

Društvo -

BEOGRAD - Zbog godišnjih odmora, na putevima u Srbiji je više vozila što može biti uzrok dužeg zadržavanja na graničnim prelazima i naplatnim rampama, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srbije.

Gužva u saobraćaju je na putevima koji vode ka Crnoj Gori, kao i na autoputevima koji iz pravca Mađarske i Hrvatske vode ka Makedoniji i Bugarskoj, ali su preduzete sve mere kako bi se zadržavanje na naplatnim stanicama smanjilo.

AMSS je saopštio i da će se sutra, 10. jula, od 22 časa na delu puta na mostu "Gazela" čistiti dilatacione spojnice u oba smera. U saopštenju se podseća i da je garaža "Obilićev venac" od juče zatvorena narednih pet meseci zbog rekonstrukcije i nadogradnje.

Veća opreznost se savetuje u zonama radova gde je potrebno prilagoditi vožnju uslovima na putu kao i obratiti pažnju na bezbednost putara.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na graničnom prelazu Gradina sa Bugarskom, putnička vozila čekaju oko 40 minuta u oba pravca.

Slično je i sa prelazom Brodarevo, na granici sa Crnom Gorom, gde putnička vozila čekaju oko 45 minuta. Na ostalim prelazima, čekanja su najduže oko 30 minuta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track