PAŽLJIVO ZA VOLANOM: Kolovozi mokri i klizavi, PRILAGODITE BRZINU
Foto: Kurir

Stanje na putevima

PAŽLJIVO ZA VOLANOM: Kolovozi mokri i klizavi, PRILAGODITE BRZINU

Društvo -

Zbog povremene kiše vozačima na teritoriji Kikinde, Sremske Mitrovice, Zlatibora i Sjenice se savetuje da zbog mokrih i klizavih kolovoza vožnju prilagode uslovima puta i da se pridržavaju saobraćajnih propisa, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije.

Prema prognozi RHMZ, danas se očekuje oblačno i hladnije vreme sa povremenom kišom, dok je posle podne u planinskim predelima moguć sneg, zbog čega AMSS podseća da od 1. novembra sva vozila moraju imati zimske gume ukoliko ima snega, leda ili poledice na putu.

STEŽE JESEN: U Srbiji danas oblačno i vetrovito, tokom noći SNEG!

Od juče do 16. novembra saniraju se bankine i kolovoz na delu državnog puta kod Begaljičkog brda u smeru Niš-Beograd, pa se saobraćaj odvija u preticajnoj i voznoj saobraćajnoj traci.

Saobraćaj je zbog sanacije klizišta obustavljen na putu drugog reda na deonici Ub-Koceljeva, u opštinama Mionica i Koceljeva, pa se saobraćaj odvija preko Družetića, Pambukovice i Novaka.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije Srbije na graničnim prelazima trenutno nema dužih zadržavanja od 15-20 minuta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track