VOZAČI, PRILAGODITE BRZINU: Magla otežava saobraćaj i vidljivost u klisurama
Foto: Kurir

Stanje na putevima

VOZAČI, PRILAGODITE BRZINU: Magla otežava saobraćaj i vidljivost u klisurama

Društvo -

Magla usporava saobraćaj i smanjuje vidljivost na 100 metara u delovima pored Južne Morave, u požeškoj i leskovačkoj kotlini, kao i na području Sjenice i Kuršumlije , saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

AMSS savetuje opreznu vožnju u košavskom području Banata zbog jačih udara vetra.

Javno preduzeće "Putevi Srbije" upozorilo je vozače da pažljivo voze i kroz Grdličku klisuru gde je moguća pojava poledice na putevima u jutarnjim satima i kroz Djerdapsku magistralu, zbog "nestabilnih kamenih kosina".

"Putevi Srbije" naveli su da je kamionima sa prikolicom i šleperima zabranjena vožnja na deonicama Brzeće-Kopaonik, Jošanička Banja-Grčak, Vrnjci-Grčak i Dobre Vode-Stanišici.

Kako je saopštio AMSS, radovi na sanaciji oštećenog kolovoznog zastora na putu Beograd-Pančevo počeli su danas i trajaće do 25. novembra, a saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na putu Lebane-Maćedonce kod Crnog Vrha, radovi će se do 30. novembra izvoditi svakodnevno u periodu od 7.00 do 17.00, zbog čega će saobraćaj biti propuštn naizmenično.

Saobraćaj se obustavlja svakodnevno od 8.00 do 11.00 i od 12.30 do 15.00 na deonici od Jankove Klisure do Blaca, zbog radova na jačanom održavanju tog puta, koji bi trebalo da traju do 30. novembra.

Na graničnim prelazima putnička vozila čekaju do 20 minuta, saopštila je granična policija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track