PANIKA U SRPSKIM OBAVEŠTAJNIM SLUŽBAMA: Go-go igračica zarazila pukovnika SIDOM!
Foto: Profimedia

PANIKA U SRPSKIM OBAVEŠTAJNIM SLUŽBAMA: Go-go igračica zarazila pukovnika SIDOM!

Društvo -

Pukovnik jedne od srpskih bezbednosnih agencija penzionisan je u aprilu ove godine pošto je ustanovljeno da je oboleo od side.

Njegovo penzionisanje pokušaj je da se izbegne teška bruka za državu, pošto je taj bezbednjak dobio bolest od go-go igračica sa kojima je imao seks posle pijanki na elitnim beogradskim splavovima.

- Država je uradila sve da slučaj M. M., koji je nastradao zato što je koristio usluge prostitutki, ne ispliva u javnost. Zbog toga je u tišini penzionisan da bi se izbeglo dalje brukanje bezbednosnih službi, ali i države Srbije - kaže dobro obavešten izvor.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Prema rečima sagovornika, ovog visokopozicioniranog bezbednjaka, koji je bio zadužen za specijalne operacije, u noćni život na splavovima uveli su kriminalci kako bi od njega iznudili određene protivusluge.

- M. M. je sa go-go igračicama imao seks za džabe, ali veliko je pitanje šta su oni dobijali od njega. Od ove afere tresla se cela služba kojoj je pripadao, ali je sve nekako gurnuto pod tepih - zaključuje izvor.

Sida u ekspanziji u Srbiji

Prema informacijama Instituta za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut", broj obolelih od side u Srbiji je u porastu. Za prvih 11 meseci 2015. godine evidentirano je 130 novih slučajeva inficiranja HIV-om, što je za 37 odsto više nego u istom periodu 2014. Od zaraženih HIV-om u 2015, 56 osoba je iz Beograda, 40 iz Vojvodine, a 33 osobe su iz ostalih okruga centralne Srbije. Većina novoinficiranih su uzrasta od 20 do 49 godina i više je muškaraca nego žena. U 114 slučajeva HIV infekcija preneta je tokom seksualnog odnosa bez zaštite.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja