SREĆAN PUT: Putevi prohodni, kolovozi suvi, oprez zbog sumaglice i magle
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Stanje na putevima

SREĆAN PUT: Putevi prohodni, kolovozi suvi, oprez zbog sumaglice i magle

Društvo -

Kiša je prestala da pada što donosi dobru prohodnost puteva i uglavnom suve kolovoze, u Vojvodini vozače očekuje i dobra vidljivost, a jedino je na putevima koji prolaze pored kanala ili reka moguća slaba jutarnja sumaglica, dok magla trenutno smanjuje vidljivost na području Crnog Vrha i Kopaonika.

Dobra prohodnost puteva očekuje vozače i na širem području Beograda, kao i u ostalim krajevima Srbije, sa upozorenjem na učestale odrone kojih ima na Đerdapskoj magistrali, a mogući su i na putu od Paraćina ka Zaječaru preko prevoja Čestobrodica, na području Majdanpeka, kao i kroz Grdeličku i Sićevačku klisuru, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije RS na našim graničnim prelazima na putničkim terminalima trenutno nema dužih zadržavanja od 20 minuta. Na teretnim terminalima beleže se zadržavanja na GP Batrovci 60 minuta i na GP Šid 120 minuta.

Povoljne vremenske prilike koriste i putari, na pojedinim deonicama nastavljaju sa započetim radovima, a na pojedinim saniraju novonastala oštećenja.

Od sutra će se izvoditi radovi na sanaciji oštećenog kolovoza, u vremenskom periodu od 09:00 do 13:00 časova, na državnom putu II B reda broj 267, deonica Ugrinovci-Batajnica, kod pružnog prelaza u Batajnici. U toku izvođenja radova, jedna saobraćajna traka će biti zauzeta, pa će saobraćaj naizmenično biti propuštan, uz postavljenu adekvatnu privremenu saobraćajnu signalizaciju.

Od 1. do 25. marta do 16:00 časova, na delu državnog puta I A reda broj 1, na deonici od Horgoša ka Novom Sadu izvode se radovi na petlji "Subotica jug" i izgradnji čeone naplatne rampe. U toku izvođenja radova, saobraćaja se preusmerava sa desne na levu kolovoznu traku. Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track