SLOBIN MARKO ZBRINUO FAMILIJU U SRBIJI: Bivšoj ŽENI MILICI i SINU MARKU ostavio kuću od MILION EVRA!
Foto: Nebojša Mandić, Profimedia

Prepisao joj porodičnu kuću

SLOBIN MARKO ZBRINUO FAMILIJU U SRBIJI: Bivšoj ŽENI MILICI i SINU MARKU ostavio kuću od MILION EVRA!

Društvo -

POŽAREVAC - Marko Milošević (42), sin Slobodana Miloševića, prepisao je bivšoj nevenčanoj supruzi Milici porodičnu kuću u Požarevcu, koju je nekada davno navodno prodavao za milion evra.

Iako im se brak raspao pre više godina, kada je otišao u Rusiju, Miloševićev sin brine o bivšoj dragoj i sinu Marku (18).

(KURIR TV) OSLOBOĐEN BLANUŠA: Bivši upravnik CZ nije kriv za otmicu Slobodana Miloševića

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

- Marko vodi računa o njima, pa je Milici i sinu ostavio kuću. Zadržao je deo u kojem su se nalazili čuvena diskoteka „Madona” i park „Bambilend“. Koliko znamo, na Milicu nije prepisan deo placa na kojem je ispod lipe sahranjen Milošević, ali ona može nesmetano da dođe do njega jer je tik uz kuću - navodi sagovornik za list.

Iako je pre 11 godina sa lepom Ruskinjom Valerijom dobio ćerkicu, Marko ne zanemaruje sina naslednika.

EKSKLUZIVNO: Mira i Marko Milošević drže noćne klubove u Moskvi!

Milica sa sinom Markom (Foto: Dragana Udovičić)
Milica sa sinom Markom (Foto: Dragana Udovičić)

- Njegov sin često putuje u Moskvu i provodi tamo raspuste, a Marko ga vodi na letovanje, na Krim i druga mesta. Takođe ga je upoznao s polusestrom. On održava kontakte sa Milicom i savetuje se o svemu u vezi sa sinom - kaže izvor lista i dodaje da Marko Milošević ima stan u Moskvi, mada često boravi i u kući od 300 kvadrata svoje majke Mirjane Marković (76) u naselju Barviha, nedaleko od Moskve.

- Čuli smo da više ne živi s Ruskinjom sa kojom je dobio dete, ali da takođe brine o njima - dodaje on. Prema njegovim rečima, Marko Milošević privlači pažnju u Moskvi, pa ga na ulicama saleću Ruskinje.

Sin Marko (Foto: Dragana Udovičić)
Sin Marko (Foto: Dragana Udovičić)

- Misle da je neki strani glumac. Prilaze mu na ulici jer je sređen, lepo obučen, pa im upada u oči. Međutim, on izvrsno govori ruski i nikad ne otkriva svoj identitet - otkriva sagovornik.

Izvor lista ističe da bi Marko možda došao u Srbiju ukoliko protiv njega ne bi bila vođena istraga za navodni šverc cigareta i ako bi protiv njegove majke bio obustavljen postupak za nezakonitu dodelu stana dadilji unuka Marka.

- Sada su prodali vilu u Tolstojevoj 33 na Dedinju, ali taj novac će deliti Mirajana i njena ćerka Marija, koja je na Cetinju, jer se Marko svog dela odrekao davno - ističe izvor lista.

Foto: Dragana Udovičić
Foto: Dragana Udovičić

Marko Milošević pobegao je u Rusiju 6. oktobra 2000. godine, samo nekoliko sati posle svrgavanja s vlasti svog oca Slobodana Miloševića. Njegova majka Mirjana Marković pridružila mu se u Rusiji u februaru 2003. Supruga i sin Slobodana Miloševića 2008. dobili su politički azil u Rusiji.

(Alo)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Da li je Sloba ubijen u Hagu ili je još živ - Sve teorije zavere o smrti Slobodana Miloševića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track