BILO REČI I O PLATAMA: Ministar Đorđević obišao vojnike sa aerodroma u Batajnici
Foto: Ministarstvo Odbrane/Darimir Banda

204. vazduhoplovna brigada

BILO REČI I O PLATAMA: Ministar Đorđević obišao vojnike sa aerodroma u Batajnici

Društvo -

BEOGRAD - Ministar odbrane Zoran Đorđević razgovarao je danas na aerodromu Batajnica sa podoficirima i profesionalnim vojnicima iz 204. vazduhoplovne brigade i drugih jedinica.

Ministar je razgovarao sa jedinicama koje su bazirane na tom aerodromu o problemima sa kojima se suočavaju i poboljšanju njihovog materijalnog položaja.

U razgovoru su učestvovali i pripadnici Centra za obuku Ratnog vazuhoplovstva (RV) i Protivazdušne odbrane (PVO), 3. raketne baterije Drugog raketnog diviziona 250. raketne brigade i 20. bataljona VOJIN 126. brigade VOJIN.

Foto: Darimir Banda/Ministarstvo odbrane
Foto: Darimir Banda/Ministarstvo odbrane

Cilj sastanka je, prema rečima ministra Đorđevića, da se ostvari neposredan kontakt sa bazom Vojske Srbije i u direktnoj komunikaciji spoznaju njihovi eventualni problemi koji su veoma često, uz malo dobre volje, lako rešivi, saopštilo je Ministarsvo odbrane.

Đorđević je upoznao podoficire i profesionalne vojnike sa aerodroma Batajnica sa planovima za poboljšanje materijalnog položaja pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, kao i sa paketom mera koji će dodatno poboljšati položaj zaposlenih u sistemu odbrane, navodi se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja