Hotelski kompleks “Ulusoy Kemer Holiday Club” za savršeni odmor
Foto: PR

Hotelski kompleks “Ulusoy Kemer Holiday Club” za savršeni odmor

Društvo -

Grad Kemer je svakako jedna od najpopularnijih turističkih destinacija, kako Antalijske regije, tako i kompletnog Turskog primorja.

Zbog svoje veoma pogodne klime, brojnih sadržaja u gradu i okolini, po rečima zaposlenih u turističkoj agenciji „1 A Travel“, sve je veće interesovanje za letovanje u ovom prelepom gradu i njegovoj neposrednoj blizini. Kada krenete samo nekih 5km severnije od prelepog Kemera, nailazite na malo mesto Gojnuk.

Među svim hotelima u ovom mestu, na samo 2km od centra Gojnuka, na prelepom poluostrvu okruženom tirkiznim morem, izdvaja se hotelski kompleks ”Ulusoy Kemer Holiday Club” . Nestvarna tirkizna boja mora upotpunjava gotovo savršen utisak koji se dobija boravkom u ovom hotelu. Resort ima svoju 180 m dugačku plažu od sitnog šljunka i peska sa dokom i sa plavom zastavicom EU. Smeštaj u kućicama bungalovskog tipa idealan je za porodice sa decom, a u organizaciji “1 A Travel”-a, dvoje dece do 14 godina ne plaća smeštaj, već sam prevoz. To osim drugih pogodnosti, ovaj resort čini jednim od najposećenijih u Kemeru.

Ulusoy Kemer Holiday Club” je predivan resort okružen drvećem koji se nalazi na svojoj plaži i poseduje odlične kapacitete za odmor i razonodu.

Resort je izgrađen 1989. godine, i kompletno je renoviran. Zauzima 42.700 m2. Ima 465 soba i apartmana. Ima glavni restoran, dečiji restoran, à la carte restoran, barove (beach, snack, pool, aqua), kafeteriju, poslastičarnicu, “Pine House“, amfiteatar, diskoteku. Za decu su tu dečiji bazen, mini klub (4-12 god.), junior klub (13-16 god.), mini disko, igralište i dečiji meni za večeru.

Usluga u hotelu je na bazi ultra all inclusive.

” Ulusoy Kemer Holiday Club” ima i dobro opremljen spa centar sa turskim kupatilom (hamam), saunom, đakuzijem, masažama, pilingom.

Od ostalih sadržaja, tu su otvoreni bazen, relaks bazen sa đakuzijem, dečiji bazen, bazen sa 4 tobogana, fitness centar, teniski tereni, stoni tenis, košarka, odbojka na plaži, mini fudbal, sportovi na void, gađanje vazdušnom puškom, pikado, boćanje, animacije i predstave, časovi plesa, tako da nikome u ovom resortu ne može da bude dosadno.

Prelepe borove šume koje se spušrtaju u zaleđu hotela sa padina Saklikenta, doprinose tome da je ovo zona sa najprijatnijom klimom u Antalijskom zalivu, pa ne čudi što se ovom bungalovskom naselju putnici ponovo vraćaju.

Vaš pravi izbor za ovo leto je Kemer i agencija “1 A Travel” , pa pozovite call centar 011/655-78-00 i na vreme obezbedite letovanje iz mašte.

Posetite www.1atravel.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track