Desetodnevni aranžman s avio-prevozom za 239 evra
Foto: Promo

NA KON TIKIJEVOM ČERTERU ZA KRF

Desetodnevni aranžman s avio-prevozom za 239 evra

Društvo -

Reč je o smeštaju u Fiorentina Studios apartmanima u mestu Barbati s polaskom 14.juna…

foto: Promo

Decenijama unazad Krf je destinacija na kojoj se traži soba više. Možda i zato što nigde kao na Krfu, bar se tako priča, nebo nije tako plavo a vazduh tako svež, čist i lekovit. Ostrvo maslinjaka i vinograda, ali i hotela i turističkih nasellja vešto ukomponovanih u mir laguna i zatona, pored dugih peščanih plaža, uvek gostu pruža doživljaj više. Tu su i plaže na kojima gotovo i da nema suncobrana jer od sunca štite drvoredi uz obalu. U dubokoj hladovini su i brojni kafići i restorani s menijem kojem je teško odoleti. Naravno i sve drugo, što je neophodno da vaš odmor učini nezaboravnim je tu. Tu na – Krfu!

foto: Promo

Kon Tiki je i za leto pred nama rezevisao na desetine odabranih apartmanskih i hotelskih smeštaja na ostrvu koje svi vole. Jedan od hotela koji nudi zadovoljstvo više, bez dileme je Hotel Elea Beach 4* u mestu Dasia. Nalazi se u mirnom kutku, nešto uvučen u odnosu na glavnu ulicu a u neposrednoj blizini Chandris hotela. Od glavnog grada i luke Krf udaljen je 12, a od aerodroma 14 kilometara što znači da je transfer od vazdušne luke do hotela maksimalno brz. Preporučuje se turistima koji žele jednako miran koliko i aktivan odmor. Sve sobe imaju klimu, kupatilo (fen za kosu), balkon, SAT TV, direktnu telefonsku liniju, frižider... Namenjene su za smeštaj tri odrasle ili dve odrasle osobe sa dvoje dece (treći i četvrti krevet su pomoćni). Usluga je na bazi polupansiona a cena aranžmana sa 10 noćenja i sa uračunatim avio-prevozom (14. juna), kao i svim transferima je već od 799 evra po osobi.

foto: Promo

I hotel Corfu Senses 3*, usidren na sopstvenoj peščano-šljunkovitoj plaži, zaslužuje apsolutnu pažnju i svaku preporuku. Okružen je mirom i zelenilom. Od centra zbivanja, mesta Banitses, udaljen je samo četiri kilometra. Sobe koje nude makisimalan komfor za katregoriju hotela su namenjene za smeštaj dve ili tri osobe. Svaka soba ima kupatilo, mini frižider, TV, klima uređaj. Usluga u hotelu je na bazi punog pansiona, a cena s polaskom 14.06. iznosi 499 evra po osobi.

foto: Promo

Apsolutno zadovoljni bićete i ukoliko odlučite da leto provedete u Fiorentina Studios apartmanima. Ovaj predivni kompleks jedan je od malih ukrasa ostrva Krf u mestu Barbati. U njegovoj neposrednoj blizinu, tačno s druge strane ulice, dobro je snabdeveni supermarket a nekoliko kafića s dobrom ponudom pića i napitaka sjajno su mesto za predah u svako doba dana ili noći. Put do plaže udaljene 150 metara, vodi stazom ili stepeništem. Tu je odmah i autobuska stanica za one koji bi da odu negde malo dalje i dožive sve lepote ostrva Krf. Ono što je posebna dimenzija ove priče jeste cena aranžaman za polazak 14. juna – 239 evra. Ne zaboravite da je u cenu uračunat avio-prevoz na čarter letu, zatim da su tu i svi transferi, usluge vodiča i naravno smeštaj…

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja