Grčka ostrva - Last minute ponude u Belvi Travelu
Foto: Promo

Grčka ostrva - Last minute ponude u Belvi Travelu

Društvo -

Ostalo je još malo slobodnih mesta za polaske u junu a u Belvi Travelu imaju nekoliko “Last minute” ponuda na koje bi trebalo da obratite pažnju ukoliko planirate odmor u narednom periodu.

foto: Promo

Za letovanje na ostrvu Zakintos od 10. Juna, za 10 noćenja u aparmanima u vilama Drosos i Ionian Colors, sa autobuskom prevozom, ukupna cena je 109€. Apartmanske vile se nalaze u centru Laganasa, u neposrednoj blizini peščane, 5 km duge plaže “Lagana”, sa kristalno čistim morem. U istom terminu možete sa popustom letovati i u hotelu Chryssi Akti 3*, smeštenom na sopstvenoj uređenoj plaži sa ležaljkama u mirnom delu Argasija. Za termin od 10. juna možete dobiti popust od 20% na smeštaj u ovom hotelu.

Ukoliko bi ste ipak letovali na Kefaloniji, posebno izdvajamo ponudu aranžmana sa 10 noćenja u apartmanima na Kefaloniji, sa prevozom avionom (čarter let), od 10. juna po ceni od 189 €. Kefalonija je ostrvo izuzetne lepote, sa prelepim plažama i tirkiznim morem koje su zbog svoje neverovatne prirodne lepote i geografskog položaja izabrane za snimanje filma holivudske produkcije „Mandolina kapetana Korelija“.

foto: Promo

Za 11. jun važi specijalna ponuda za ostrvo Skiatos. Paket sadrži prevoz (autobus u odlasku a povratak avionom) i 10 noćenja u apartmanima u vilama Ftelia (189 €), Karafelas (199 €) i Lalaria (209 €). Skiatos je malo šumovito ostrvo, na dva i po sata plovidbe trajektom od Volosa. Važi za mondensko ostrvo, ali sa vrlo pristupačnim cenama. Iako dugačako samo četrnaest kilometara, ovo ostrvo je poznato po velikom broju prelepih plaža (zvanično 66), kako u blizini grada, tako i na severozapadnoj, nenaseljenoj, strani ostrva.

foto: Promo

Evia (Evija ili Eubeja) je najveće ostrvo u Egejskom moru i drugo po velečini grčko ostrvo (odmah posle Krita), nalazi se zapadno od Atike i Beotije, od kojih je odvojeno Atalantskim i Evripskim tesnacem. Od 12. juna možete letovati u studijima vile Keras, koja se nalazi u najmirnijem delu Pefkija, na glavnoj ulici – promenadi i samo 10m od dugačke peščano – šljunkovite gradske plaže. Cena aranžmana sa 10 noćenja i prevozom autobusom je 139 €.

Važno je napomenuti da sve ove ponude imaju ograničene kapacitete. Sve specijalne ponude možete videti na posebnoj strani veb sajta turističke agencije Belvi Travel.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track