LAST MINUTE U AGENCIJI TRAVELLAND
Foto: Promo

LAST MINUTE U AGENCIJI TRAVELLAND

Društvo -

U ovom trenutku turistička agencija „Travelland“ nudi veliki broj specijalnih ponuda za hotele u Grčkoj, za sopstveni, autobuski ili avio prevoz, kao i popuste na paket aranžmane za Siciliju.

- Ostalo je još malo raspoloživih kapaciteta za naše atraktivne „last minute“ ponude – rekao nam je Milan Jovanić iz turističke agencije „Travelland“. – Obaveštavamo sve zainteresovane da će agencija „Travelland“ raditi u nedelju 25.6. kako bi svi imali vremena da iskorite neku „last minute“ opciju.

Iz bogate ponude agencije „Travelland“ treba izdvojiti trenutno najatraktivniju ponudu za hotel Aristoteles Beach 4* u regiji mesta Afitos. Samo u agenciji „Travelland“ možete iskoristiti raspoložive termine za kraj juna i početak jula meseca, po ceni već od 1.017 €, sa uslugom „all inclusive“ za celu porodicu. U terminu od 01.07. svi putnici na avio-prevozu koji odaberu hotel Aristoteles Beach 4* dobijaju na poklon avio-kartu za jedno dete u pratnji dve odrasle osobe.

- Istu ponudu imamo za hotele Porto Carras Meliton 5*, Hanioti Grand Otel 4* i Hanioti Grand Victoria 2* - objasnio je Milan Jovanić iz agencije „Travelland“. – Gosti ovih hotela takođe mogu iskoristiti besplatnu avio kartu za jedno dete u pratnji dve odrasle osobe, u terminu od 01.07.

Od apartmanskog smeštaja, turistička agencija „Travelland“ nudi „last minute“ opcije za 29.06. U ponudi su apartmani u Jerisosu: Janis, Nikoleta, Elisabet i Natasa, po cenama već od 89 €, kao i turistički objekat Anna u Nea Rodi. U pitanju su paket aranžmani sa uračunatim autobuskim prevozom, po cenama već od 99 €. Za termin od 01.07. u „last minute“ ponudi su apartmani Aloni Palace 1, Kastor, Andromeda i Capri u Pefkohoriju, kao i apartmani Tambos i Eleni u Haniotiju.

Hotel „Sirene“ na Krfu, kroz „last minute“ ponudu agencije „Travelland“ moguće je uplatiti po cenama već od 229 € sa avio-prevozom. Od 10.07. u ponudi za Krf su Eliana 2* i Eleni Studios po cenama već od 249 € sa avio-prevozom. Na prelepo ostrvo Kefalonija, sa agencijom „Travelland“ moguće je putovati 04.07. po ceni od 259 € sa avio-prevozom i boravkom u objektu Ocean View 2*.

- Poslednjih godina je sve popularnija ponuda za Siciliju – zaključio je Milan Jovanić iz agencije „Travelland“. – Ova atraktivna destinacija nikada nije bila bliža nego sada sa „last minute“ cenama već od 349 € sa uključenim avio-prevozom.

Turistička agencija „Travelland“ nudi „last minute“ aranžmane za Siciliju u terminima od 02.07. ili od 12.07. U ponudi su hoteli Corallo 4* i Sporting Baia 4*. I to nije sve.

Više informacija možete dobiti na zvaničnoj prezentaciji agencije: www.travelland.rs ili u prostorijama agencije na adresi Dobračina 43, u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track