ADVOKAT BOŽO PRELEVIĆ O SASLUŠANJU PREDSEDNIKA AMG ALEKSANDRA RODIĆA: Predstava da bi narodu odvukli pažnju od pravih stvari!
Foto: Dragana Udovičić

ADVOKAT BOŽO PRELEVIĆ O SASLUŠANJU PREDSEDNIKA AMG ALEKSANDRA RODIĆA: Predstava da bi narodu odvukli pažnju od pravih stvari!

Društvo -

Advokat Božo Prelević, izjavio je da je današnje saslušanje predsednika Adrija medija grupe Aleksandra Rodića u policiji, odvlačenje pažnje od pravih stvari i predstava za, kako je rekao, zabavljanje pučanstva.

"SPBOK bolje da se bavi organizovanim kriminalom, a ne ovakvim glupostima. Međutim, naravno da oni nisu sami odlučili o ovom nego su dobili naređenje o ispitivanju Rodića, a zna se ko izdaje takva naređenja. Nažalost, kad država ne funkcioniše, onda se ovako zabavlja pučanstvo i odvlači im se pažnja od pravih stvari", navodi Prelević.

Podsetimo, Aleksandar Rodić saslušan je danas u policiji zbog izmišljenih pretnji urednicima Srpskog telegrafa.

Već nedeljama traje hajka i medijski linč na predsednika Adrija medija grupe Aleksandra Rodića preko režimskih televizija i novina, a najmonstruoznija bila je najava ubistva Aleksandra Rodića u novinama Vučićevog kuma Gorana Veselinovića.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Ekskluzivne fotografije Vulina i najvećeg kradljivca struje u Srbiji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track