Šarmantna baza hedonizma s cenom od 36 evra po danu
Foto: Promo

BUDVANSKI HOTEL PARK OD OVOG LETA U NOVOM RUHU I BOJAMA AGENCIJE BIG BLUE

Šarmantna baza hedonizma s cenom od 36 evra po danu

Društvo -

Budva je jedan od najstarijih i najlepših gradova Jadrana. Danas, festivalski centar i prestižno mondensko letovalište s jednom od najfascinantnijih obala u ovom delu Evrope. Prelepe uvale, peščani žalovi, ostrvca u plavetnilu mora i živopisna naselja uz obalu s maslinjacima u zaleđini, karakteristika su Budvanske rivijere ukrašene mediteranskom klimom i autentičnim prirodnim ambijentom. Slovenska plaža, Jaz, Mogren, Bečići, Pržno, Miločer i Sveti Stefan, samo su neke od božanstvenih plaža ove rivijere

foto: Promo

Moderni hoteli i hotelska naselja, uz sve sadržaje koji zahtevne i brojne turiste čine zadovoljnim, duga i senovita šetališta, brojni restorani s fascinantnom ponudom jela i pića uz prepoznatljiv folklor, kao i iskrenu dobrodošlicu, više su nego dobra preporuka za sve one koji odluče da leto provedu na Budvanskoj rivijeri. Preciznije u budvanskom Hotelu Park 3* koji od ovog leta posluje u sklopu Agencije Big Blue.

Hotel, sagradjen sedamdesetih godina prošlog veka na Slovenskoj plaži, u božanstvenom parku po kome je i dobio ime, ovog leta obukao je poptuno novo, svečarsko ruho. Adaptiran, preuređen, doteran i umiven, nameran je da ponovo postane ono što je bio – oaza vrhunskog odmora s neponovljivim mirisima Mediterana i zelenog plašta stoletnog drveća a na par koraka od božanstvene plaže koju zapljuskuju vode plavog Jadrana i miluje sunce od jutra do mraka.

foto: Promo

I pored novog ruha puno toga je što govori da je Hotel Park ostao svoj, autentičan i propoznatljiv po diskretnoj nenametljivosti i šarmu kojem mnogi nisu odoleli. Takav će bit ii ubuduće. Recepcija goste iznenađuje širinom i jednostavnošču. U sobama je mini-bar, tv, internet, klima. Tek renovirane sobe sa francuskim krevetima su okrenute prema moru. Kao i terase. Sa druge strane, koja gleda na parking i ulicu, terase ne postoje ali su tu mali ispusti ili francuski balkon, za peškire i kostime…

Hotelski park je idealan za dečju igru a plato ispred restorana idila je za umorne oči. Tu su i tereni za male sportove. Na zelenoj površini usred parka su ležaljke. Potpuno nov je i a-la-cart hotelski restoran sa specijalitetima i ponudom koja je od prvog dana promovisala hotel Park u mesto vrhunskog zalogaja i raznovrsne a ukusom bogate ponude pića. Tu je naravno i hotelski parking.

foto: Promo

Usluga u hotelu je koncipirana na bazi polupansiona uz bogatu ponudu švedskog stola za doručak i ručak. Cena boravka je 36 evra po danu za jednu osobu.

Deo ove sjajne priče jeste i podatak da je deo hotela Park i božnastveno turističko naselje apartmanskog tipa sa 40 vila koje su udaljene između 400 i 500 metara od plaže ali su prostorno deo celine parka u kome je istoimeni hotel. Cena smeštaja u ovim apsolutno komfornim vilama je 15 evra za krevet. Ono što je povoljnost jeste podatak da je za decu do šest godina boravak besplatan dok prvo dete do 14 godina plaća 50% od cene iz ponude.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track