Letovanje za dve osobe po ceni od 549 evra
Foto: Promo

SJAJNA LAST MINUTE PONUDA KON TIKIJA ZA KRIT

Letovanje za dve osobe po ceni od 549 evra

Društvo -

Imena hotela Zorbas i Eri Beach and Village na Kritu treba dobro zapamtiti jer vas baš u njima za odmor s polaskom 14.jula čekaju i više nego sjajne Kon Tikijeve “last minute” cene koji donose neverovatne uštetu po aranžmanu u koji je naravno uračunata i avio-karta sa svim transferima kao i usluge vodiča na samoj lokaciji.

Krit je magija, najjužnije je i najsunčanije, odnosno najveće grčko ostrvo. Takođe i ostrvo nestvarne lepote, bogate zaostavštine i zanimljivih ljudi. Više je i nego fascinantan spoj prošlosti i sadašnjosti, mesto Zevsovog rođenja, centar minojske kulture...Danas je prestižna tuistička destinacija kosmopolitskog opredeljenja i nevidljive posebnosti zarad koje mu se vraćaju svi oni koji ga jednom posete.

foto: Promo

Ponuda agencije Kon Tiki za odmor na ovom ostrvu jednako je bogata kao i sam Krit koji se ponosi lepotom glavnog grada Herakliona, nesvakidašnjom arhitekturom Hanije, renesansnim obeležjima gradića Retimno i mirom zaliva Mirabelo....Za čarter let čiji je polazak planiran 14.jula jedan od hotela koji apsolutno zaslužje pažnju je i hotel Zarbas 2*. Smešten je na glavnom šetalištu grada Hersonisosa i idealna je pozicija za one koji na odmoru žele da budu u centru svih događanja a da, kad to požele, imaju i svoj mir. Preko puta hotela nalazi se mala peščana uvala, a samo 250 metara dalje je i glavna ulica odnosno šoping zona u Hersonissosu. Aerodrom u Heraklionu udaljen je 25 km. Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom a cena za čarter let 14. jula – samo 549 evra za dve osobe.

foto: Promo

I za Eri Beach and Village 3*, veliki hotelski kompleks koji sastoji se iz nekoliko zgrada i smešten je na stenovitom delu obale, važi last minute ponuda za polazak 14. jula. Usluga u hotelu je all inclusive a cena aranžamana, verovali ili ne, 999 evra za dve osobe. Kakvo vas uživanje čeka dovoljno je samo da se nabroji ovo: uz kompleks bazena tu je i čuvena peščana plaža Star Beach, na kojoj hotel obezbeđuje ležaljke i suncobrane za svoje goste (uz doplatu). Od centra Hersonissosa je udaljen 500 metara ili 15 minuta lagane šetnje kroz glavnu ulicu prepunu radnji i kafića.

Ljubazni domaćini, bogatstvo kuginje kao i sjajna vina, uz dobru grčku muziku, učiniće da vaš odmor bude maksimalno ispunjen zadovoljstvima. A sve to za relativno male pare.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track