Rashladite stan bez klima uređaja: Razmišljajte pametno, smanjite troškove na minimum!
Foto: Promo

Rashladite stan bez klima uređaja: Razmišljajte pametno, smanjite troškove na minimum!

Društvo -

Leto, kao i svako godišnje doba ima svoje prednosti i mane. Vrućina je postala neizdrživa i došli smo u situaciju da nemamo gde da se sakrijemo od nje. Kuće su nam pregrejane, zagušljive i sparne.

Čak i ako ste među onim retkim koji provetravaju prostorije noću ili pred zoru kada temperatura padne na podnošljivu, a potom sve zatvarate, već oko podne uvidećete da je unutar stana gore nego na plus četrdeset.

Razlog za ovo je loša stolarija, ali i izolacija koja u stambeni prostor propušta toplotu. Ako do sada niste obratili pažnju na ovu činjenicu, sada je vreme. Dobro pogledajte od kojeg materijala su napravljeni vaši prozori i vrata jer je to veoma bitno!

Do prvih godina devedesetih jedina stolarija za koju smo znali bila je drvena. Ali kada se pojavila aluminijumska i PVC stolarija tek onda smo shvatili šta to znači za našu kuću. S jeseni, tokom košave, najbolje smo videli kako aluminijumski prozori štite kuću od jakih udara vetra, ali i zvuka.

Naime, kvalitetna stolarija neće dozvoliti da toplota, hladnoća ili bilo koja vremenska nepogoda “uđe” u vaš dom.

Alumil je osmislio i nove sisteme prozora, vrata, roletni, brisoleja koji pružaju efikasnu energetsku efikasnost i zaštitu od sunca za zgrade i kuće čuvajući ih od pregrevanja. Sa više od trideset godina iskustva, ova kompanija je uspela da osmisli vrhunske proizvode visoke upotrebne vrednosti.

foto: Promo

Alumil proizvodi vrhunske aluminijumske sisteme koji su projektovani i razvijani u inovativnom odeljenju za istraživanje i razvoj, a zatim testirani i sertifikovani od strane međunarodnih akreditovanih laboratorija i instituta kao što su ift Rosenheim (Nemačka), A.A.M.A (SAD), Instituto Jordano (Italija), CSTB (Francuska), ATG (Belgija), EXOVA (Velika Britanija) itd.

Alumil je vodeći snadbevač arhitektonskim aluminijumskim sistemima koji zadovoljavaju najkomplikovanije zahteve i pokrivaju veoma širok dijapazon potreba u arhitekturi:

- Visoki estetski zahtevi u skladu sa najnovijim arhitektonskim trendovima,

- Energetska efikasnost sa naprednim toplotno izolovanim aluminijumskim sistemima,

- Ekološki efikasni proizvodi sa mogućnosti integracije solarnih panela u konstruktivne sisteme,

- Visok nivo bezbednosti od provala, vandalizma, požara, dima i zemljotresa,

- Zaštita čak i u ekstremnim vremenskim uslovima,

- Veliki broj rešenja za osobe sa posebnim potrebama.

Alumil u svom timu ima 100 iskusnih inženjera koji pružaju sveobuhvatnu tehničku i projektnu podršku za velike projekte širom sveta, uz veoma blisku saradnju sa arhitektama, projekt menadžerima, građevinskim kompanijama i proizvođačima.

Njihove osnovne aktivnosti uključuju:

- Informisanje i podrška građevinskom sektoru o ALUMIL-ovim proizvodima i uslugama,

- Mogućnost izrade kompletnih rešenja i tehničkih detalja za arhitekte, građevinske kompanije i proizvođače, koristeći najmodernije kompjuterske soſtvere (ALUMILCAL),

- Priprema sveobuhvatne projektne dokumentacije sa detaljnim tehničkim rešenjima i predloženim sistemskim specifikacijama i tipologijama, sertifikatima, troškovima i planovima radova itd.,

- Nadzor razvoja velikih građevinskih projekata i upravljanja projektima u cilju kvalitetnije primene uputstava i specifikacija ALUMIL proizvoda od strane proizvođača,

- Predlaganje novih rešenja aluminijumskih sistema u saradnji sa ALUMIL odeljenjem za istraživanje i razvoj u cilju obogaćivanja asortimana kompanije i zadovoljavanja potreba klijenata.

Kada kuću izolujete sa kvalitetnom fasadom i stavite odgovarajuće prozore, vremenski uslovi vam neće smetati.

Više nećete s negodovanjem gledati na sunčano vreme, jer kroz Alumil prozore možete videti svet!

Posetite Alumil izložbeni salon u ulici Milutina Milankovića 11b na Novom Beogradu i Alumil stručno osoblje će Vam ponuditi najadekvatnije prozore i vrata za Vaš dom kako biste sa jedne strane bili sigurni u kvalitet koji ste zahtevali, a sa druge strane optimizovali Vaš budžet.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track