Najnovije vesti

OPSTRUKCIJA PRODAJE NAŠEG LISTA: Trafikantima zbog Kurira prete otkazima
Foto: Kurir

SUMNJIVO

OPSTRUKCIJA PRODAJE NAŠEG LISTA: Trafikantima zbog Kurira prete otkazima

Društvo

Jedna od prodavačica dnevnih listova na Novom Beogradu rekla je da zaposleni ne smeju da govore o položaju Kurira na prodajnim mestima

Iako „Adrija medija grupa“ ima potpisan ugovor sa distributerima o tome kako novine treba da budu pozicionirane na svim kioscima u gradu, neki od njih ipak ne poštuju ugovornu obavezu, te radnicima naređuju da o poziciji Kurira na kioscima ćute, jer će u suprotnom ostati bez posla, navode prodavci novina širom prestonice.

Jedna od prodavačica dnevnih listova na Novom Beogradu rekla je da zaposleni ne smeju da govore o položaju Kurira na prodajnim mestima.

- Nama je zabranjeno da pričamo o tome! Svako ko progovori može da ostane bez posla. Instrukcije dobijamo od nadležnih, koji vode evidenciju o tome koliko primeraka novina dobijamo za prodaju. Mi radnici ne znamo ništa. Samo radimo šta nam se kaže - priča nam radnica sa Novog Beograda.

Dok neki ćute, neki bi rado da pričaju. Prodavačica na trafici u centru grada kaže da je prošle nedelje dobila znatno manji broj primeraka našeg dnevnog lista.

- Uvek smo dobijali po 15 primeraka Kurira, dok su prošle nedelje došla samo četiri, koje prodam najkasnije do osam sati ujutru. Čim sam primetila da s tim nešto nije u redu, pozvala sam nadležne da proverim i ove nedelje je greška ispravljena - navodi zaposlena iz centra Beograda.

Kurir / D. S. - J. T.

Foto: Kurir

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...