NAJOMRAŽENIJI LIK NA FEJSBUKU SE OBRATIO SRBIMA: Evo šta je posle svega rekao legendarni Fabricio Brambila
Foto: Reuters

sve se na kraju dobro završilo

NAJOMRAŽENIJI LIK NA FEJSBUKU SE OBRATIO SRBIMA: Evo šta je posle svega rekao legendarni Fabricio Brambila

Društvo -

Mladi umetnik iz Bolonje Fabricio Brambila (Fabrizio Brambilla) ovih dana postao je, ni kriv ni dužan, najomraženija osoba na Fejsbuku u Srbiji. Razlog za to je prilično bizaran - neko je rešio da baš njegovo ime iskoristi u pokušaju da prevari naivne korisnike ove društvene mreže.

Srbi su, čini se, prvi u regionu počeli da dobijaju ovakve poruke i odmah odlučili da se razračunaju sa "opasnim hakerom". Ljudi su se isprepadali, a neki i iznervirali, pa su počeli da šalju pretnje, čak i smrću, nedužnom Fabriciju, inače umetniku.

On se uskoro oglasio, rekavši da nema nikakve veze s tim i da je neko zloupotrebio njegovu sliku sa lažnog naloga. Štaviše, ni to nije toliko strašno - jer, nije ni moguće hakovati nečiji nalog na Fejsbuku, ako samo prihvatite prijateljstvo nepoznate osobe. Dakle, sve je bila samo neslana šala.

Tako je Brambilja stekao slavu, a shvatio je da je najbolje da sve okrene na šalu.

- Upozoravam vas, ne šalite se sa mnom. Znam džudo, džiudžicu, tekvondo, karate, i 25 drugih opasnih reči - našalio se u jednoj objavi Fabricio.

U međuvremenu je Fabricio dobio niz lepih poruka od Srba i Srpkinja, kao i niz zahteva za prijateljstvo na Fejsbuku. Posle svega, Brambilja je jutros na Fejsbuku napisao "Volim Srbiju!".

U jednom komentaru, Brambilja je objasnio da su Srbi jedini koji su mu se izvinili zbog greške i pretnji i pomogla mu da se oseća bolje. Posle sat vremena od objave, Fabricio je dodao da voli i Bosnu, i Crnu Goru i Hrvatsku, da voli, praktično, celu Jugoslaviju.

Njegova poslednja objava je glasila: "Srbija je zemlja lopova!Ukrala mi je srce!"

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track