Najnovije vesti

KEROVI SU ME UNAKAZILI PRED ĆERKOM: Nakon hapšenja austrijska služba mi čestitala na UBISTVU ARKANA! Austrijanci su me slavili! - EKSKLUZIVNO U KURIRU!
Foto: Dragana Udovičić, Shutterstock

Ispovest jednog od organizatora ubistva

KEROVI SU ME UNAKAZILI PRED ĆERKOM: Nakon hapšenja austrijska služba mi čestitala na UBISTVU ARKANA! Austrijanci su me slavili! - EKSKLUZIVNO U KURIRU!

Društvo

Dragan Nikolić Gagi tri godine je bio u bekstvu posle likvidacije Željka Ražnatovića Arkana i dvojice njegovih prijatelja. U ekskluzivnoj ispovesti za Kurir Gagi otkriva kako je na spektakularan način uhapšen u Beču, 15. aprila 2003. godine.

 

- U trenutku čujem eksplozije. Ustajem i odmah stajem ispred trogodišnje ćerke da je zaštitim, vidim razvaljena ulazna vrata, a onda pripadnike jedinice "Kobre" koji upadaju u stan - prepričava Gagi trenutak hapšenja i dodaje da je po povratku u stan na ulici primetio vatrogasce i kola hitne pomoći i ljude obučene kao da su beskućnici, ali je kasnije hvatio da su zapravo bili policajci...
- A onda me odvode u policijsku stanicu. Načelnik mi se obraća... - priča Gagi, koji je dodao da su mu nekoliko dana kasnije Austrijanci čestitali na ubistvu Arkana...

 

Dragan Nikolić Gagi, koji u zatvoru Zabela služi kaznu od 30 godina zatvora zbog učešća u trostrukom ubistvu u „Interkontinentalu“ 15. januara 2000. u ekskluzivnoj ispovesti opisao je poslednji dan svog boravka na slobodi - taj 15. april 2003.

 

EKSKLUZIVNO U KURIRU saznajte kako je uhapšen Dragan Nikolić Gagi, gde se krio tri godine, zbog čega je bio u Beču, ali i kako su mu Austrijanci čestitali na ubistvu Arkana i kako im je na to odgovorio, kao i zašto je robijao u Austriji do kraja 2003. godine čime je obezbedio da se na slobodu puste Dobrosav Gavrić i Milan Miki Đuričić...


U prethodnim brojevima Dragan Nikolić je otkrio sve o planovima za ubistvo Željka Ražnatovića Arkana, tajnom sastanku u restoranu „Dvor“, likvidaciji u hotelu, ali i motivima koji su njega vodili da s pokojnim prijateljima Brankom Jevtovićem Jorgom, Zoranom Uskokovićem Skoletom, kao i Dobrosavom Gavrićem, koji je u bekstvu, postane deo ekipe koja je mesecima pratila Arkana.

 

Prvi put posle 17 godina otkrio je i kako je napustio Srbiju, iako za njim u tom trenutku nije bila raspisana poternica. Pre dolaska u Beč, gde su mu austrijski policajci stavili lisice, boravio je kratko u Rumuniji i oko tri meseca u Budimpešti.

 Jelena Spasić

foto: Kurir

Najbolji kulinarski dodatak 

foto: Kurir

DANAS U KURIRU POKLON DODATAK GURMAN: Vreme je za zimnicu

 

U današnjem poklon dodatku Gurman čekaju vas provereni recepti za zimnicu.

 

Pripremite raznolike ukusne salate s kupusom, paprikama, paradajzom ili krastavcima, pinđur ili domaći ajvar.

 

Ako više volite slatke specijalitete, u ovom broju ćete pronaći recepte za slatko od neljuštenih šljiva, kompot od krušaka, žele od jabuka s nanom i druge.

 

Neizostavni deo i ovog broja Gurmana su mali saveti koji olakšavaju život svakoj domaćici.

foto: Kurir

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...