KURIR OPET RAZGRABLJEN ZBOG LEPIH POKLONA: Poznati čestitali Svetog Luku
Foto: Kurir

pOSTER I DODATAK O sVETOM lUKI

KURIR OPET RAZGRABLJEN ZBOG LEPIH POKLONA: Poznati čestitali Svetog Luku

Društvo -

Tomašević i Obradović u poruci čestitali Svetog Luku svima koji ga slave i objašnili zbog čega je Kurirov poklon značajan za njih

Danas je Sveti Luka, slava u čast zaštitnika bolesnika, lekara i farmaceuta.

Kurir vam na današnji dan poklanja poster ikonu ovog značajnog srpskog sveca s najvažnijim datumima pravoslavnog kalendara za 2018. godinu.

foto: Kurir

Kao i mnogo puta dosad, interesovanje za vredan poklon je veliko, a među onima koji će ga imati u svom domu je i Dejan Tomašević, proslavljeni košarkaš, bivši reprezentativac, a danas generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije.

foto: Kurir TV

Tomašević u poruci čestita Svetog Luku svima koji ga slave i objašnjava zbog čega je Kurirov poklon značajan za njega.

foto: Kurir

Čestitkama se priključio i bivši selektor teniske reprezentacije Bogdan Obradović, objasnivši zašto će Kurirov poklon u njegovom domu zauzeti posebno mesto.

Kurirov poklon nije propustio ni voditelj javnog servisa Živorad Nikolić, poznatiji kao Žika Šarenica, koji je uputio iskrenu čestitku svim vernicima koji slave i poštuju Svetog Luku, a nije krio ni da sa pažnjom prati naš list.

Po svoj primerak Kurira jutros je požurio i fudbaler Crvene zvezde Vujadin Savić, ne krijući da će sačuvati poster Svetog Luke i uputivši pritom čestitke svima koji ga danas slave.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track