STAN NA DAN: Novi Trend sa Apartmanima u Beogradu
Foto: Nebojša Mandić

VELIKA ZARADA

STAN NA DAN: Novi Trend sa Apartmanima u Beogradu

Društvo -

Bez razlike da li tražite ili iznajmljujete, stan na dan je novi trend koji treba da ispratite. Dok su hotelske sobe i hosteli vrlo popularni, klima se trajno menja sa apartmanima u Beogradu.

U svetu, ovaj trend je normalna pojava, međutim, kod nas tek dolazi. Iako „Erbnb“ servis još nije stigao u Srbiji, i dalje je moguće poslovati na ovaj način.

Na kraju, poslovanje je lako i za stanodavca i za mušteriju. Sve se odvija preko interneta i dostupno je jednim klikom.

Apartmani u Beogradu pružaju mnogo sa opcijom stan na dan

Pre svega, kupac odlučuje kakav mu smeštaj treba. Razni stanovi su u ponudi. Njihova veličina varira od garsonjera, jednosobnih, dvosobnih, trosobnih, četvorosobnih pa čak do i vila i kuća. Naravno, ovde je uključeno mnogo više od golog smeštaja.

Svi apartmani u Beogradu dolaze sa vrhunskim dizajnom i enterijerom. Većina stanova je renovirana da odgovori zahtevima visokog stila. Apartmani su uglavnom moderni i savremenog izgleda.

Opremljenost beogradskih apartmana

Apartmani su potpuno opremljeni svim mogu’im uredjajima [to nas je zaprepastilo. Razgovarali smo sa Ivanom jedinm od renterijera apartmana koji nas je uverio da većina njegovih apartmana poseduje: Kafe aparat za filter kafu, el.bokal, mašinu za veš, mašinu za suđe, mikrotalasnu, klimu, LCD TV, fen za kosu, peglu, peškire, toster, brzi Wi-Fi. Shodno svim pogodnostima, većina smeštaja uključuje i parking mesto.

U zavisnosti od vlasnika, stan može uključivati manje ili više slatkiše i druge pogodnosti. Sigurno, budući da je ovo mlad biznis u Srbiji, domaćini žele da se dokažu. Iz iskustva mnogih mušterija, očigledno su susretljivi i da generalno loših iskustava nema.

Na kraju, jedina razlika između ove opcije i hostela jeste komfor i stil. Sa druge strane, razlika ove opcije od hotela je u tome što nudi iste pogodnosti, samo u malom. Ipak na vama je da odlučite šta apartmani Beograd i stan na dan mogu da vam pruže.

foto: Dragana Udovičić

Cene apartmana u centru Beograda

Naš sagovornik kaže da se cene kreću od 35 do 55€ kad nije špic sezone leto ili Nova Godina. Za doček Nove Godine svi će uglavnom vezati 4 do 5 dana a cena će biti i do 50% veća.

Svakako, cena zavisi od broja soba, veličine apartmana kao i od lokacije i samog enterijera. Tačnije, lokacija će biti konačna odrednica cene izabranog smeštaja. Cena se povećava u zavisnosti od atraktivnosti lokacije koju izaberete. Tako, u Beogradu su najpopularniji apartmani u samom centru Beograda pa onda slede Dorćol zbog ulice Strahinića Bana i Skadarlije, zatim Vračar pa Novi Beograd.

Stan na dan na atraktivnim lokacijama

Samim tim, onaj ko se odluči za atkraktivnije lokacije mora da spremi više para. Ipak, za one koji hoće eksluzivne apartmane u Beogradu, stan na dan je savršen. Naravno, ponuda je najbolja za studente, ljude koji idu na put, ili kome je potreban hitan smeštaj. U svakom slučaju, vrhunski smeštaj, prateća oprema i sjajne lokacije su uključene u opciju.

Na kraju, ostaje samo da odlučite koga ćete da povedete u istraživanje Beograda i svih njegovih lepota.

Najbolje od svega je to što je sve ovo samo klik daleko od vas. U Srbiji postoji nekoliko provajdera ove usluge. Ipak da biste dobili kvalitetan smeštaj, vrhunskog stila sa svim pogodnostima, potrebno je pročešljati više sajtova.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Dogodilo se nešto strašno! Pogledajte čije su ovo reči koje su ključne u otkrivanju ubice Jelene Marjanović?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja