MAGLA PALA NA SRBIJU: Danas oblačno i toplo, ponegde kiša, do 14 stepeni
Foto: AP/Ilustracija

Vremenska prognoza

MAGLA PALA NA SRBIJU: Danas oblačno i toplo, ponegde kiša, do 14 stepeni

Društvo -

BEOGRAD - U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno i toplo, na jugu i istoku uglavnom suvo, u ostalim krajevima ponegde sa slabom kratkotrajnom kisom, na visokim planinama sa snegom.

Duvaće slab i umeren u planinama povremeno jak zapadni i jugozapadni vetar. Jutarnja temperatura kretaće se od 0 do 5, najvisa dnevna od 11 do 14 stepeni.

U Beogradu će biti umereno do potpuno oblačno i toplo. Tokom dana moguća je kratkotrajna kiša. Vetar slab i umeren juzni i jugozapadni. Jutarnja temperatura oko 2, najvisa dnevna oko 11 stepeni.

foto: Marina Lopičić

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, u petak će biti umereno do potpuno oblacno i toplo, ponegde sa slabom kisom uglavnom u severnim i centralnim predelima.

U subotu oblačno, u vecem delu hladnije, mestimično sa kišom na planinama sa snegom, samo ce se na jugoistoku pre podne zadrzati suvo i toplo. Oba dana ce biti vetrovito sa umerenim i jakim, u petak uglavnom juznim, u subotu u vecini krajeva severnim i severozapanim vetrom.

U nedelju oblačno i hladno, na severu uglavnom suvo,u ostalim krajevima mestimicno sa kišom i susnežicom, na jugu i u planinskim predelima sa snegom. Severozapadni vetar u slabljenju.

U ostalim danima do kraja perioda u većini krajeva suvo i hladno uz provejavanje snega uglavnom u planinskim predelima i temperaturom ispod prosečnih vrednosti.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: AP)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) OVO NIJE NAJTOPLIJI DECEMBAR! 1958. nosili su se kratki rukavi, a dva datuma možda i pamtite!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track