HUMANI BEOGRAĐANI: Prikupljeno 4.5 miliona dinara za narodne kuhinje na KiM
Foto: AP/Ilustracija

Dobrotvorna akcija uz račun za Infostan

HUMANI BEOGRAĐANI: Prikupljeno 4.5 miliona dinara za narodne kuhinje na KiM

Društvo -

BEOGRAD - Tokom decembra i januara Beograđani su uz račun za Infostan izdvojili više od 4.5 miliona dinara za dobrotvornu akciju prikupljanja pomoći za narodne kuhinje na KiM čiji su korisnici socijalno ugrožene porodice, saopštili su organizatori.

Akciju je oganizovala "Eparhija Raško prizrenska zajedno sa svojom Dobrotvornom organizacijom "Majka devet Jugovića" a uz pomoć i podršku JKP Infostan tehnologije i Grada Beograda Beograđani su uz novembarski račun JKP Infostan tehnologije primili i humanitarnu uplatnicu sa upustvima za pomoć socijalno ugroženim porodicama kojima je obrok i hleb koji dobijaju u narodnim kuhinjama najčešće jedini.

"Tokom decembra meseca 2017. godine i početkom januara 2018. godine prikupljeno je 4.538.000,00 dinara.Veliko hvala svima vama koji ste svoje parče hleba podelili sa našim stradalnim narodom i učestvovali u ovoj akciji, koja nam je od izuzetnog značaja za dalji rad i očuvanje srpstva na prostoru naše svete zemlje", saopštila je Eparhija Raško-prizrenska.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: AP)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track