ĐORĐEVIĆ SA AMBASADOROM UAE: U planu veliki broj zajedničkih projekata
Foto: Ministarstvo za rad

ministar prihvatio poziv da poseti abu dabi

ĐORĐEVIĆ SA AMBASADOROM UAE: U planu veliki broj zajedničkih projekata

Društvo -

BEOGRAD - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Zoran Đorđević ocenio je danas u razgovoru sa novopostavljenim ambasadorom Ujedinjenih Arapskih Emirata, Mubarakom Saidom Aldaherijem, da pored Sporazuma o socijalnom osiguranju postoji veliki broj projekata koje Srbija i UAE mogu zajedno da realizuju.

Đorđević je najavio da će njegovo ministarstvo uputiti predloge projekata za koje je uveren da će naići na podršku UAE Kako je saopšteno, Đorđević je prihvatio poziv ministra ljudskih resursa i emiratizacije UAE Nasera bin Tanija Alhamelija da poseti Abu Dabi tokom ove godine.

Ambasador Mubarak Said Aldaheri je ocenio da pravo prijateljstvo dva naroda oslikava bilateralne odnose Srbije i UAE, kao i prijateljstvo šeika Bin Zajeda i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Dodao je da će tokom svoje diplomatske misije nastojati da se to partnerstvo još više učvrsti zajedničkim aktivnostima koji su u obostranom interesu, saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track