DANAS POKLON ULAZNICA: Kurir vas vodi u Beogradski zoo-vrt
Foto: Kurir

Ne propustite

DANAS POKLON ULAZNICA: Kurir vas vodi u Beogradski zoo-vrt

Društvo -

Ulaznica važi za decu do 15 godina i može se iskoristiti od danas do 10. aprila. Vaše je samo da sa naslovne strane Kurira isečete kupon sa kojim mozete ući u zoološki vrt

Danas vas na naslovnoj strani Kurira čeka poklon ulaznica koja vašem detetu omogućava besplatan ulazak u Beogradski zoo-vrt.

Ulaznica važi za decu do 15 godina i može se iskoristiti od danas do 10. aprila. Vaše je samo da sa naslovne strane Kurira isečete kupon sa kojim mozete ući u zoološki vrt.

Radno vreme Beo-zoo vrta je svakog dana od 8 do 17 časova.

foto: Kurir

U beogradskom zoološkom vrtu trenutno živi 190 životinjskih vrsta i oko 1.800 jedinki.

Od toga su najviše zastupljene ptice, nešto manje sisari, a zatim gmizavci, nekoliko vrsta zglavkara i jato pirana.

U vrtu žive domaće životinje, ali i mnogo ugroženih vrsta. Beo-zoo vrt poseduje i veliku kolekciju belih životinja. Albino nandui, Benetovi valabiji, bengalski tigrovi, fazani i paunovi retka su pojava u divljini, ali Beo-zoo vrt poseduje ove životinje.

Poseban ponos Beo zoo-vrta je i najveći čopor belih lavova na svetu. Beo-zoo vrt je uključen u internacionalne projekte razmnožavanja ugroženih vrsta (borneo orangutan, beli lav, nizijski tapir, bengalski tigar, orao bradan, gepard).

Kupite Kurir, posetite Beo zoo-vrt i saznajte zanimljive priče o herojima ovog mesta: šimpanzi Samiju, nemačkom ovčaru Gabi i aligatoru Muji.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track