SRPSKA PRINCEZA PLATILA 200.000 DOLARA VOĐI SEKTE: Šokantni detalji o paklu u koji je upala Indija Oksenberg!
Foto: Printscreen, Aleksandar Jovanović

zloglasni kult

SRPSKA PRINCEZA PLATILA 200.000 DOLARA VOĐI SEKTE: Šokantni detalji o paklu u koji je upala Indija Oksenberg!

Društvo -

Indija Oksenberg, unuka srpske princeze Jelisavete Karađorđević, platila je čak 200.000 dolara Kitu Ranijeru, vođi zloglasnog kulta Neksijum (NXIVM), u čijoj je sekti poslednjih sedam godina.

- Ona je Ranijera upoznala kao vođu programa za uspeh, a njegovi kursevi su koštali od dve do 20.000 dolara po sesiji. Indija je sve to plaćala, čime je punila džepove svom velikom gospodaru Kitu Ranijeru. Postala je rob kulta i žigosana je njegovim inicijalima i inicijalima glumice Alison Mek, koja je bila njen neposredni robovlasnik - otkriva za američke medije Frenk Parlato, bivši publicista kulta Neksijum.

On dodaje da Indija više ne izgleda neuhranjeno, što može da znači da je prestala s rigoroznom dijetom koju propoveda Ranijerova sekta. Indijina majka, glumica Katarina Oksenberg, inače ćerka princeze Jelisavete, kaže da je i dalje veoma zabrinuta za svoju ćerku i da misli da je još u opasnosti.

- Kada sam je poslednji put videla, izgledala je umorno, tužno. Ne mislim fizički, ona je fizički prelepa, ali mentalno nije bila dobro. Želela bih da joj poručim da sve što radim radim jer je volim - rekla je juče ona za američke medije.

Kurir.rs/S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track