MONSTRUM SIPAO OTROV PORED SREBRNOG JEZERA GDE DECA ŠETAJU PSE: Dva kučeta umrla u najgorim mukama, vlasnici i mališani neutešni
Foto: Facebook

ubijanje životinja

MONSTRUM SIPAO OTROV PORED SREBRNOG JEZERA GDE DECA ŠETAJU PSE: Dva kučeta umrla u najgorim mukama, vlasnici i mališani neutešni

Društvo -

Nepoznati počinioci juče su otrovali dva psa u domaćinstvu Dobrile Stokić iz Velikog Gradišta. O ljubimcima su, priča vlasnica uginulih štenaca, najviše brinuli njeni unuci, koji su skrhani bolom jer su izgubili dva mala prijatelja.

- Psi su uredno vakcinisani, sterilisani...Bili su nam kao deca. Neki monstrum bez savesti je u sred bela dana prosuo otrov pored Srebrnog jezera, gde su deca štence obično šetala. Mališani, ćerka i ja ne prestajemo da plačemo...Umesto da dele ljubav, oni su posejali smrt i ubili nedužne, bespomoćne životinje koje su se, za razliku od njih, nekom radovale - priča tugom pogođena Dobrila.

Jedan pas je, kako kaže, odmah uginuo, dok su drugog odneli kod veterinara, koji je dao sve od sebe da ga spase.

- Ćerka, unuci i ja smo, držeći se za ruke, posmatrali veterinara dok je svim svojim bićem pokušavao da spase malu životinju. Prizor će me pratiti dok ne odem sa ovog sveta. Bela pena na usta i suzne oči. Oči, koje kao da su pokušavale da mi nešto saopšte - na trenutak je zastala i zaćutala, a potom nastavila:

- Nakon dugotrajne borbe veterinar je odložio instumente, obrisao znoj sa čela, a onda nam je saopštio da više ništa ne može da uradi i da mu je žao...Svi smo u glas zaplakali...Ubrzo nakon toga vratili smo se kući, gde ćemo morati da se pomirimo sa činjenicom da ovo nisu uradili ljudi, već zveri koje su poprimile ljudsko obličje.

(Kurir.rs/D.S/J.I./Foto: Printscreen Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja