KURIR ODVEO GAZDARICU KOD COKE! DIRLJIV SUSRET I OČAJ: Ovo je pogled životinje koja se predala, ONA UMIRE! (KURIR TV)
Foto: Kurir

satima bili pored njenog kaveza

KURIR ODVEO GAZDARICU KOD COKE! DIRLJIV SUSRET I OČAJ: Ovo je pogled životinje koja se predala, ONA UMIRE! (KURIR TV)

Društvo -

Drugi susret Coke i njene vlasnice od kada je nestala njena ljubimica, bio je veoma potresan.

Vlasnica V. S. kada je ugledala iznemoglu Coku kako leži jedva je suzdržavala suze, u jednom momentu samo je ponavljala "Onesvestiću se... Ja ću se onesvestiti, ne mogu da je gledam ovakvu".

Došla je i njena ćerka (13), koja se inače od Coke retko odvajala. Do juče su spavale zajedno u krevetu a sada njihov zagrljaj sprečavaju rešetke i kavez.

"Coko.... Coko.. Čokoladice pogledaj me", - ponavljala je neutešna devojčica.

Na njihova dozivanja Čokolada je odreagovala samo pomerajući ušima, na momente je okretala glavu ka njima, ali samo na kratko. Nakon toga svaki put je spuštala glavu na zemlju.

foto: Vladimir Šporčić

Poseta je trajala nekoliko sati, a Coka se nije pomerila, a V. S. strahuje od najgoreg.

"Coka se skroz predala. Ona uopšte ne jede, vidim i da se osušila, smršala.. Mokra je od kiše. Ovako izgleda pas koji je pred umiranjem i kome treba infuzija. Ona se predala i ona umire", zaplakala je vlasnica.

"Ne reaguje više na nas, gotova je. Drugi mogu da pričaju šta god hoće, ja je znam kako diše.. Ona umire. Reaguje na pomen imena mog deteta, pomeri ušima i to je sve. Jadna moja Coka", neutešna je V. S.

Ona je jedva izustila da će se boriti za svog psa.

foto: Kurir

"Samo da je vratimo, u suprotnom one ce uginuti!".

Čokoladina vlasnica i njena ćerka pokušale su da pridobiju Coku tako što su joj davale i keks, ali nažalost ni to nije uspelo. Coka je samo ležala tužno, dok su je vlasnici bezuspešno dozivali.

Vlasnica misli da bi Coki pomoglo kada bi je pustili da uđe u kavez.

- Samo kada bi dozvolili mom detetu da uđe u kavez to bi promenilo neke stvari. To bi Coki pomoglo, drugačije bi reagovala, sigurna sam da bi to bi to bilo od pomoći i da bi se Coka malo povratila.. Samo kad bi nam to dozvolili - dodala je V. S.

Kurir.rs/Mina Branković/Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track