POKRAJ PRIRODE, A U GRADU! Na samo 14 kilometara od Beograda kompleks Tamiš kapija nudi neverovatne uslove! (KURIR TV)

Društvo -

S jedne strane netaknuta priroda. Sa druge strane - moderni stambeni kompleks. Iako deluje nespojivo, na ovom mestu pomirili su se život u urbanoj sredini i spokojni krajolik šume i reke. Zato je Tamiš kapija u Pančevu jedinstveno mesto za sve one koji hoće mir, a da žive u gradu.

Slobodan Hajduković, direktor kompanije Appraisal Associates and Consultants (AAC), koja ovde nudi stanove, napominje da će ta priroda i u budućnosti ostati netaknuta.

- Vi imate sa druge strane Tamiša imate otvorenu šumu. To je zaštićena zelena površina tako da svi stanovnici Tamiš kapije na Pančevačkom keju imaju mogućnost da gledaju u prirodu, kaže on.

Tamiš kapija sastoji se od 276 stanova, od kojih je prodato već više od polovine. Pogodnost stanovanja u ovom kompleksu jeste što sadrži garaže i parking mesta, prodavnice, apoteku, kafiće, teretanu. Ono čime Tamiš kapija može posebno da se pohvali jeste briga o najmlađima.

- Ovaj kompleks je interesantan za porodice sa decom i mlađe stanovništvo jer svako može naći zadovoljenje svojih životnih potreba u kompleksu. Najmlađima smo poklonili igralište, postoji prostor namenjen za vrtić, dečija igraonica, tako da mladi sigurno mogu da uživaju ovde, navodi Hajduković.

Oni koji su ovde našli krov nad glavom zadovoljni su odnosom cene i kvaliteta koji su dobili. Kvadratni metar u ovim zgradama ide od 700 evra pa naviše, a u naredna tri meseca odobreni su i dodatni popusti.

- Ono što je naročito interesantno jeste da sada imamo akcijsku prodaju stanova u kojoj odobravamo popuste između 5 i 8% na veliki deo stanova. Takođe, znamo da su trenutno stambeni krediti koji se nude na tržištu vrlo povoljni, a postoje i banke, kao što je AIK banka, koja je partner u projektu, u kojoj možete dobiti kredit za 100% vrednosti stana bez učešća, objašnjava direktor kompanije AAC.

Blizina Beograda je još jedna od prednosti koju ističu kupci stanova u Tamiš kapiji. Nalazi se na samo 14 kilometara od centra prestonice, što je gotovo isto kao da živite na nekoj beogradskoj periferiji. Ono što, ipak, pravi veliku razliku jeste što život u Pančevu ima znatno niže troškove života od onih u glavnom gradu. Ako vam se sve navedeno dopada, a još razmišljate da konačno pobegnete iz podstanarskih sobičaka, onda je možda Tamiš kapija pravo mesto gde biste mogli da nađete svoj kutak.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja