PREVARA: Platili hotel sa tri zvezdice, dobili šupu punu buđi
Foto: Shutterstock

Još nevolja turista u Grčkoj

PREVARA: Platili hotel sa tri zvezdice, dobili šupu punu buđi

Društvo -

Kako turistička sezona odmiče, javlja se sve više prevarenih putnika! Nakon "SAB travela" iz Beograda i "Džez travela" iz Čačka, na red je došla i agencija "Muzenidis travel", koja je nasamarila jednu beogradsku porodicu.

Naime, porodica sa dvoje maloletne dece je ovoj agenciji uplatila 1.050 evra za letovanje u hotelu sa tri zvezdice u Grčkoj. Iako je hotel na slikama izgledao fenomenalno, kada su stigli, dočekalo ih je veoma neprijatno iznenađenje.

- I hrana i smeštaj su užasni. Umesto, kako nam je rečeno, porodične sobe, dočekala nas je majušna šupa puna buđi i vlage i kreveti koji se raspadaju. Zatim su nam tražili da doplatimo 290 evra da bismo dobili trokrevetnu sobu. Žena, starije dete i ja spavamo u krevetu, a najmlađe dete u koferu. Mi smo letovanje rezervisali u Novom Sadu, preko posrednika, ali se sada svi ograđuju od odgovornosti. Ovo je užasno... - kaže M. B. i najavljuje da će tužiti agenciju.

U "Muzenidis travelu" su nam juče rekli da osoba koja je zadužena za komunikaciju sa medijima trenutno nije tu i da pošaljemo pitanja putem mejla. Do zaključenja ovog broja nismo dobili odgovore agencije na pritužbe turista.

Brojka

1.050 evra Beograđani platili za letovanje u Grčkoj

Kuriri.rs/J.P.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track