STEFANOVIĆ U KOCELJEVI: Nova vozila i tehnika za policiju, a uskoro i nova radna mesta (FOTO)
Foto: MUP

ministar najavio nova ulaganja u ovu opštinu

STEFANOVIĆ U KOCELJEVI: Nova vozila i tehnika za policiju, a uskoro i nova radna mesta (FOTO)

Društvo -

KOCELJEVA - Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je danas u Koceljevi, gde je posetio 10. Festival zimnice, da Srbija mora da nastavi sa snažnim investicijama i otvaranjem novih radnih mesta, jer je to jedini garant uspešne budućnosti.

foto: MUP

"Ovaj festival pokazuje da su naši ljudi vredni i sposobni da proizvode i ponude vrhunski kvalitetne proizvode. Izloženi proizvodi predstavljaju Srbiju na najbolji mogući način", rekao je Stefanović koji je festival obišao sa predsednikom SO Koceljeva Veroljubom Matićem.

Stefanović je najavio i nove investicije u opštini Koceljeva i objasnio da je sporazum sa mađarskim investitorom o otvaranju nove fabrike za preradu voća pri kraju.

foto: MUP

"Očekujem da ćemo ubrzo stanovnike opštine Koceljeva ponovo obradovati novim radnim mestima. Ali to nije kraj. Kao što je rekao predsednik Aleksandar Vučić mi moramo da nastavimo u svim delovima Srbije sa snažnim investicijama i sa otvaranjem novih radnih mesta jer je to jedini garant uspešne budućnosti", rekao je Stefanović.

foto: MUP

On je zahvalio opštini Koceljeva na odličnoj saradnji sa policijom i prošlogodišnjoj donaciji koja je omogućila rekonstrukciju krova na policijskoj stanici, ocenivši dobra saradnja policije i lokalne samouprave pokazuje da model policije u zajednici daje rezultate.

foto: MUP

"Mi nastavljamo sa investicijama i nabavkom nove tehnike i vozila, od kojih su neka već stigla u policijsku stanicu. Novom tehnikom, savremenom opremom i video-nadzorom olakšaćemo posao policajcima i njihov rad učiniti efikasnijim", rekao je Stefanović.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: MUP)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track