ŠTA VAM TREBA, KUPITE DANAS: Uglavnom će sve biti zatvoreno 1. januara
Foto: Shutterstock

Da se ne zaletite, Radno vreme za praznike

ŠTA VAM TREBA, KUPITE DANAS: Uglavnom će sve biti zatvoreno 1. januara

Društvo -

Trgovinski i ugostiteljski objekti, kao i pojedina javna preduzeća, imaće poseban raspored rada tokom praznika.

Tako će 46 pošta dežurati drugog dana nove godine, dok će 1. januara dežurati samo beogradska Glavna pošta i pošte na graničnim i administrativnim prelazima. U ponedeljak, 31. decembra, pošte koje imaju celodnevno radno vreme radiće skraćeno do 17 sati, osim Glavne pošte u Takovskoj 2 i pošta na graničnim i administrativnim prelazima.

U sredu, 2. januara, u Beogradu će dežurati pošta u Takovskoj, a u Savskoj 2 od osam do 15 sati. Pošte u „Univereksportu“ i tržnim centrima „Merkator“, „Stadion“ i „Imo autlet“ dežuraće tog dana od osam do 19 sati, a u TC „Big fešn“ od devet do 19 sati. Dežuraće i sedam pošta u Novom Sadu, po dve u Kragujevcu i Zrenjaninu i po jedna u Sremskoj Kamenici, Rumenki, Temerinu, Kaću, Futogu, Sremskom Mitrovici, Somboru, Subotici, Pančevu, Nišu, Šapcu, kao i na Zlatiboru i Kopaoniku.

Pijace u Beogradu će 31. decembra raditi uobičajeno, dok će 1. januara raditi pijace „Zemun“, „Banovo brdo“, „Bele vode“, „Palilula“ i „Dušanovac“ od šest do 13 sati. Drugog dana nove godine sve zelene pijace će raditi od šest do 13.

Prodavnice „Lidl“ radiće skraćeno do 18 sati 31. decembra, a neće raditi 1. januara. Isti raspored rada imaće i prodajni objekti „Rode“, „Metro“ distributivni centri i prodavnice „Idea“.

(Kurir/E.K./Foto: Shutterstock)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja