USKRS I PRVI MAJ NA KOPAONIKU! Prolećni odmor na planini
Foto: Promo

USKRS I PRVI MAJ NA KOPAONIKU! Prolećni odmor na planini

Društvo -

Imate želju za doživljajem netaknute prirode od koje će vam zastati dah, daleko od svih izazova svakodnevnice? Predlažemo vam Kopaonik - najlepšu planinu u Srbiji, koja vam nudi podjednako zanimljiv odmor i kad ima snega i kad se priroda budi.

foto: Promo

Za praznike odaberite najbolje od Kopaonika – Hoteli Grand i Gorski nude specijalne pakete po izuzetno povoljnim cenama - 3 noćenja na bazi polupansiona za samo 144 evra, dok je za decu do 7 godina smeštaj gratis! U okviru prazničnog paketa obuhvaćeni su i brojni gratis sadržaji - uskršnja animacija, prvomajski ručak, poklon masaža ili kuglanje, vinsko veče, kao i radionice i predstave za decu.

foto: Promo

Oba hotela- čuveni hotel Grand, kao i novootvoreni hotel Gorski, nude vrhunski komfor na ekskluzivnoj lokaciji, u samom srcu Kopaonika, luksuzne spa i wellness sadržaje, prvoklasnu uslugu, kao i bogatu gastronomsku ponudu u više restorana i barova. Gostima su na raspolaganju i brojni dodatni sadržaji, kako za odrasle tako i za decu.

foto: Promo

Sve je podređeno gostima - istinski hedonizam je tu na dohvat ruke, bilo da uživate u svežem vazduhu i planinskim šetnjama ili se prepuštate nezaboravnom gastronomskom doživljaju. Za ljubitelje aktivnog odmora Kopaonik nudi i brojne adrenalinske, sportske i zabavne sadržaje koji ga, zajedno sa ponudom hotela Grand i Gorski, čine idealnom destinacijom sa vaš praznični odmor!

foto: Promo

Rezervišite na vreme svoj praznični paket po specijalnim cenama!

Grand Hotel & Spa:

Gorski Hotel & Spa:

Za više informacija kontaktirajte Mk Mountain Resort info: 036 5471 246

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track