Najnovije vesti

MINISTAR STEFANOVIĆ U VAŠINGTONU: Susret sa senatorom Džonsonom
Foto: MUP Srbije

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova

MINISTAR STEFANOVIĆ U VAŠINGTONU: Susret sa senatorom Džonsonom

Društvo

VAŠINGTON - Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović sastao se u Vašingtonu sa senatorom Ronom Džonsonom, koga je upoznao sa trenutnom bezbednosnom situacijom u našoj zemlji i regionu.

 

foto: MUP Srbije

Tokom zvanične posete Sjedinjenim Američkim Državama, ministar Stefanović je sa Džonsonom, koji je u Senatu i predsedavajući Komiteta za unutrašnju bezbednost i vladine poslove, razgovarao i o dosadašnjim aktivnostima srpske policije u borbi protiv organizovanog kriminala i merama koje su preduzete u borbi protiv pranja novca.

Stefanović je istakao da je Srbija posvećena suzbijanju svih oblika kriminala, kao i da ima dobru i razvijenu međunarodnu saradnju u oblasti unutrašnjih poslova.

Takođe, ministar Stefanović i senator Džonson razgovarali su i o trenutnoj situaciji u našem regionu. Senator Džonson je istakao da SAD pridaju značaj saradnji sa Srbijom po pitanju unapređenja bezbednosti obe države što, kako je istakao, pokazuje i sastanak ministra Stefanovića sa Kevinom Mekalinenom, državnim sekretarom za unutrašnje poslove SAD, naveo je MUP u saopštenju.

 

(Kurir.rs/Tanjug)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...