SNIMAK IZ SUBOTICE ZGROZIO JAVNOST: Devojčica simulirala seksualni odnos s psom
Foto: Printscreen

Šok

SNIMAK IZ SUBOTICE ZGROZIO JAVNOST: Devojčica simulirala seksualni odnos s psom

Društvo -

Šesnaestogodišnja devojčica iz Subotice "pohvalila" se na društvenim mrežama video-zapisom na kojem simulira seks sa psom!

Nakon morbidnog snimka, devojka je postavila još jednu objavu u kojoj je poručila da "joj ne mogu ništa" i da će nastaviti da zlostavlja životinje.

Iz fondacije Levijatan apeluju na roditelje, socijalnu službu i školu da adekvatno reaguju na ovo ponašanje. - U prvom mahu nismo hteli da idemo dalje od opominjanja. Međutim, ona je u narednom klipu koji je objavila izrekla rečenicu: "Ja ću zlostavljati kerove sad još više da bih bila što popularnija, da bi me što više vređali, volim kad me vređate!" Definitivno je u pitanju nestabilna osoba, što se može videti po njenim objavama - kaže Pavle Bihali, izvršni direktor Fondacije pokreta Levijatan.

Bihali je podsetio i na slučaj Steve Petkova iz istog grada, čiji su snimci zlostavljanja životinja takođe zgrozili javnost. - Sprovešćemo sve mere u okviru zakona, podnećemo prijavu. Obavestićemo i školu, roditelje, ali i Ministarstvo prosvete. Ako se ona ovako ponaša javno, onda možemo samo da zamislimo kako se ponaša kada nema kamere. Zbog ovoga i raznih drugih slučajeva zlostavljanja neophodno je da budu strože kazne za zlostavljače, zato smo i pokrenuli peticiju - objašnjava Bihali.

Kurir.rs/ M. B. Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track