Najnovije vesti

STRANCI TRAŽE – PANČEVAČKI HLEB: Domaća pekara i dalje lider industrijskog radicionalnog spremanja peciva
Foto: Promo

pančevačko pecivo

STRANCI TRAŽE – PANČEVAČKI HLEB: Domaća pekara i dalje lider industrijskog radicionalnog spremanja peciva

Društvo

Da li će Grci i Rusi radije kupovati “Lalu” I “Sosu”, ali i ostale hlebne poslastice iz Pančevačke pekare, znaće se uskoro. Za sada, hleb iz ove srpske fabrike, i dalje je lider u kvalitetu, a ručno i tradicionalno pravljenje vekni, razlog vermin kupcima, da im ova osnovna namirmnica u korpu stiže pravo iz Pančeva.


- Sasvim je izvesno da je tajna uspeha Pančevačke pekare u poštovanju tradicije, dobrim majstorima, kvalitetnom repromaterijalu i savremenoj tehnologiji – kažu u Pančevačkoj pekari. – Planiramo, da do kraja godine dodatno modernizujemo pogone i ponudimo građanima nove vrste visoko kvalitetnih i apsolutno bezbednih pekarskih proizvoda, isključivo prema zahtevima kupaca, tržišta, ali i standardima I propisima.

 

foto: Promo

Nedavno je vodećim ljudima Pekare “Pančevo” stigao upit – može li se pecivo Pančevačke pekare obezbediti u dovoljnim količinama za pojedine regione Grčke i Rusije, a kao razlog, zbog čega su baš od ove srpske pekare tražili saradnju, usledio je odgovor: kvalitet! A, ono što je iznenadilo i najstarije zaposleneu pekari, jeste da su stranci čuli za priču, da je hleb “Sava”, potekao, baš iz ovih pogona i da je u Pančevačkoj pekari prvi umesio majstor Sava.


- U ovoj firmi smenjivale su se generacije, koje su učile jedne od drugih i ljubomorno čuvale tajne neprikosnovenog ukusa hleba “Lala” I “Sosa”, koji su omiljeni, kako u ovom delu Srbije, tako i širem region – kažu u Pekari “Pančevo”. – Proizvodi su bezbedni, kupci zadovoljni, zaposleni zaintersovani za stalna poboljšanja, dodatno osposobljavanje, pre svega, jer se već krajem godine očekuje realizacija plana da imamo najmodernije pogone. Ulažemo u zaposlene, obezbeđujemo radne i savesne kadrove, koji će svojom savremenom vizijom opelemeniti tradiciju proizvodnje.

 

foto: Promo

Pančevačka pekara, osnovana 1947. godine, kao potpuni lider u region, jedina ima razvijen sospstveni prevoz, a do velikih marketa, stiže svež hleb i nekoliko puta dnevno.


- Nije bilo malo puta, da pitaju kupci: da li je stigao pančevački hleb? – pričaju zadovoljno u pekari “Pančevo”. – Baš ta rečenica odnosi se na naše proizvode, zbog čega smo ponosni na sve što radimo, na svaku borbu sa konkurencijom, koja je svakim danom sve veća i okrutnija, da zauzme pozicije, za koje se borimo kvalitetom i cenom. Hrono hleb, beskvasni, sa heljdom, začinima, samo su mali deo velike ponude iz naših pogona.

 

foto: Promo

NOVITET


Ovih dana, delegirani iz Pančevačke pekare, obilaze srpske manastire, u nameri da pronađu buduće saradnike za specijalne vrste hleba, ali i upute se u nove, ručne tehnologije, kojima će zrna žitarica, koje se koriste biti više iskorišćene.

 

(Promo - tekst / Foto: Promo)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...