Najnovije vesti

DEONICA OD OBRENOVCA DO LJIGA: Predsednik Vučić sutra pušta u saobraćaj auto-put Miloš Veliki (VIDEO)
Foto: Printscreen/Tanjug, Damir Dervišagić

u 19 časova se obraća građanima

DEONICA OD OBRENOVCA DO LJIGA: Predsednik Vučić sutra pušta u saobraćaj auto-put Miloš Veliki (VIDEO)

Društvo

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće sutra po podne otvaranju autoputa "Miloš Veliki", na deonici od Obrenovca do Ljiga.

Kako je saopštila Služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije, Vučić će u 16.30 sati na naplatnoj rampi Obrenovac razgovarati sa predstavnicima kompanija koji su gradili ovu deonicu.

U 17.10 časova, na isključenju za Ub, predsednik Vučić razgovaraće sa radnicima i predstavnicima kompanija koje su gradile ovu deonicu kao i sa lovcima i ribolovcima iz Fazanerije Ub.

Na petlji Lajkovac-Valjevo, u 17.50 časova, predsednik Srbije prisustvovaće predstavljanju turističkog potencijala koji se otvara novim autoputem i razgovaraće sa radnicima i predstavnicima kompanija koje su gradile ovu deonicu.

U 18.30 časova, tunel Brančić, Vučić će obići Operativni centar za upravljanje saobraćajem i prisustvovati prezentaciji i degustaciji nacionalnih jela i pića sa područja povezanih autoputem "Miloš Veliki".

Oko 19.00 časova planirane su izjave za medije. U 19.30 časova, kod petlje Ljig, predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se građanima i tom prilikom označiti početak puštanja u saobraćaj auto-puta "Miloš Veliki", navedeno je u saopštenju.

(Kurir.rs/Tanjug)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...