LANSIRAJTE SVOG OSNOVCA U ROBOTIKU! Osnovci će za vikend moći da naprave svog prvog pravog robota
Foto: Promo

LANSIRAJTE SVOG OSNOVCA U ROBOTIKU! Osnovci će za vikend moći da naprave svog prvog pravog robota

Društvo -

Besplatna radionica na kojoj osnovci mogu steći pravo znanje i uz zanimljive eksperimente napraviti svog prvog robota koji radi i pokreće se na baterije za samo 60 minuta.

U besplatnoj radionici koja će se 01. septembra od 17 do 18 časova, održati u šoping centru Stadion mogu učestvovati svi osnovci (uzrasta 9 do 12 godina) koji žele da, uz zanimljive eksperimente, naprave svog prvog robota na baterije. Radionica ima za cilj promociju robotike među osnovcima, podizanje kvaliteta aktivnosti koje upražnjavaju u toku slobodnog vremena kao i inicijalnu orijentaciju ka tehničkim naukama i robotici.

foto: Promo

Prijave su obavezne zbog ograničenog kapaciteta radionice, a prijavljuje se pupunjavanjem elektronskog formulara, na linku .

Udruženje elektroničara Srbije od svog osnivanja 2012. godine pa do danas podržava osnovce i srednjoškolce u bavljenju robotikom. Svi se slažu da je ovo visokoprofitabilno zanimanje budućnosti, ali i da konkurencija zainteresovanih da rade u ovoj industriji postaje sve veća pa ne treba čekati završetak fakulteta kako bi se počelo sa ozbiljnim pripremama.

Komplikovane stvari na jednostavan način

Kroz osam godina rada sa decom u Udruženju navode da su razvili svoj jedinstveni program obuke koji se razlikuje od svih ostalih, a glavna odlika mu je da komplikovane stvari objasne na jednostavan način. Tako trećak, posle samo nekoliko časova u Maloj školi elektronike zna sve o osnovnim elektronskim komponentama, a nakon godinu dana može potpuno sam da sastavi i isprogramira manje zahtevnog robota.

foto: Promo

Ponuda u oblasti škola robotike je odavno postala široka ali je izvesno da u slučaju da za svog osnovca želite pravo znanje, koje se odmah može i praktično primeniti, Udruženje elektroničara Srbije će vam u tome pomoći bilo da se odlučite da se prijavite na radionicu, da pohađate kurseve elektronike, robotike, programiranja, 3D modelovanja i mehanike ili da koristite edukativne setove All About.

Sve informacije o ovoj školi i njihovim programima i radionicama možete pogledati na sajtu http://www.malaskolaelektronike.com/.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track