Najnovije vesti

STEFANOVIĆ U GUČI: Očekujem još snažniju borbu protiv narkotrafikinga (FOTO)
Foto: MUP Srbije

ministar razgovarao i sa građanima

STEFANOVIĆ U GUČI: Očekujem još snažniju borbu protiv narkotrafikinga (FOTO)

Društvo

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanovic izjavio je danas u Guči da od policije očekuje još snažniju borbu protiv narkotrafikinga, što je jedan od prioriteta Ministarstva unutrašnjih poslova.

Stefanović, koji je obišao policijsku stanicu u ovom mestu i razgovarao sa načelnikom i policijskim službenicima o rezultatima i uslovima rada, istakao je da ta policijska stanica i ove godine beleži smanjenje broja pocinjenih krivicnih dela.

foto: MUP Srbije

"Smanjenje broja izvršenih krivicnih dela je rezultat posvecenog rada policije", rekao je Stefanović i naveo da zapažene rezultate ostvaruju i pripadnici vatrogasno-spasilackih jedinica, što je posebno vidljivo u Lucanima, koji su bili zahvaceni poplavama.

foto: MUP Srbije

Istakavši da su policajci i vatrogasci uvek uz svoj narod, Stefanović se zahvalio zaposlenima u policijskoj stanici na efikasnom i požrtvovanom radu i najavio da ce ta stanica u narednim mesecima dobiti novo terensko vozilo, kao i da je u planu nabavka novog sistema video nadzora.

foto: MUP Srbije

Prema njegovim recima, taj video nadzor pomoci ce povezivanje škola sa policijskom stanicom što ce omoguciti da policajci brižljivije i bolje brinu o bezbednosti dece u školama i njihovoj neposrednoj blizini.

Ministar je najavio da ce u narednom periodu rad ove stanice biti pojačan i sa dodatnim brojem policajaca, što ce omoguciti još bolju patrolnu delatnost policije u ovom kraju.

foto: MUP Srbije

"Od nacelnika Policijske uprave Čačak i Policijske stanice Lučani očekujem da nastave sa aktivnostima koje ce omoguciti još snažnije suzbijanje narkotrafikinga, što je jedan od prioriteta Ministarstva unutrašnjih poslova. U tim aktivnostima dacemo vam punu podršku u opremi, ljudstvu i svemu što je potrebno", poručio je Stefanović.

Tokom posete, potpredsednik Vlade Srbije razgovarao je i sa predsednikom opštine Milivojem Dolovicem i njegovim saradnicima o investicijama države u infrastrukturu, puteve i druge kapitalne investicije u ovoj opštini.

Stefanović je razgovarao i sa građanima o tome šta država može da ucini na daljem unapredenju kvaliteta njihovog života.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...