KURIR SAZNAJE! 6 SRPSKIH KAMIONDŽIJA PRETUČENO U UKRAJINI: Tukli nas i vikali ovo je Ukrajina i ovo je naša granica FOTO
Foto: Kurir

brutalno pretučeni

KURIR SAZNAJE! 6 SRPSKIH KAMIONDŽIJA PRETUČENO U UKRAJINI: Tukli nas i vikali ovo je Ukrajina i ovo je naša granica FOTO

Društvo -

BEOGRAD - Šestorica srpskih kamiondžija noćas su oko 1 čas po ponoći brutalno pretučena na graničnom prelazu između Ukrajine i Rumunije - Đakovo/Halmeu, saznaje Kurir.

1 / 7 Foto: Kurir

Pretukli su ih ukrajinski vozači šlepera. Dok su ih udarali vikali su im da je "ovo Ukrajina i da je ovo njihova granica".

foto: Kurir

Grupa pretučenih srpskih vozača jutros se javila redakciji Kurira sa šokantnim vestima objašnjavajući da se ovo dogodilo na granici između dve pomenute zemlje - pred sam ulazak u Rumuniju, na njihovom povratku kući.

- Pretučeni smo nas petorica-šestorica od čega trojica baš teško - napisali su vozači u poruci redakciji Kurira dodajući da su povređeni Radojko Kovačević, Milan Rujević i Dragan Jovanović.

Dragan Jovanović
Dragan Jovanovićfoto: Kurir

Oni su još u šoku i neverici s obzirom na to šta im se dogodilo,a poslali su nam i fotografije povreda, kao i slike sa samog graničnog prelaza.

Oni već danima čekaju da uđu na teritoriju Rumunije.

Radojko Kovačević
Radojko Kovačevićfoto: Kurir

Na pitanje Kurira, šta je bio povod za napad, vozači kažu da su napadnuti iz čista mira, te da tu stoje i čekaju već danima ne samo naši nego i ruski i beloruski šleperi za razliku od domaćih ukrajinskih koji bez problema obilaze kilometarsku kolonu i prelaze granicu za tili čas.

Milan Rujović
Milan Rujovićfoto: Kurir

Nikom nije jasno šta se dogodilo i šta bi mogao da bude razlog ovog brutalnog napada s obzirom da Srbija u svim međunarodnim institucijama podržava teritorijalni integritet Ukrajine i Krim smatra njenim integralnim delom.

(Kurir.rs/D.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track