Najnovije vesti

ANGAŽOVANI I VOZAČI: Državna preduzeća ustupila 60 vozila zdravstvenom sistemu
Foto: Dragana Udovičić

DRUŠTVENA ODGOVORNOST

ANGAŽOVANI I VOZAČI: Državna preduzeća ustupila 60 vozila zdravstvenom sistemu

Društvo

Preduzeća iz sektora Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture ustupila su 60 putničkih i kombi vozila zdravstvenom sistemu Srbije.

Kako se navodi u saopštenju, preduzeća su to učinila na poziv potpredsednice Vlade Srbije i ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović.

"Sve kompanije u okviru našeg ministarstva pokazale su odgovornost i odmah odgovorile na poziv da pomognu zdrastvenom sistemu naše zemlje kako bi se što bolje odbranili od širenja korona virusa", rekla je Mihajlovićeva i zahvalila svim firmama.

Zajedno sa vozilima angažovan je i veći broj vozača iz ovih državnih preduzeća koji će biti uključeni u prevoz svega što je potrebno zdravstvenom sistemu u borbi protv širenja virusa Kovid19, navedeno je u saopštenju.

Vozila su na poziv potpredsednice Mihajlović ustupili Er Srbija, Smatsa, Srbija Kargo, Republički geodetski zavod, Aerodromi Srbije, Putevi Srbije, Građevinska direkcija Srbije, Srbija voz, Saobraćajni institut CIP, Direktorat civilnog vazduhoplostva, Infrastruktura železnice Srbije, Direkcija za železnice, Direkcija za vodne puteve, Uprava za utvrđivanje sposobnosti brodova za plovidbu, Agencija za luke i Koridori Srbije, navodi se u saopštenju.

(Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...