BRUKA! Vesna Pešić PROSTAČKI izvređala Novaka Đokovića: On je neškolovani primitivac!
Foto: Dragana Udovičić, Zorana Jevtić

Sramno: BIVŠA POLITIČARKA BRUTALNA PREMA TENISERU

BRUKA! Vesna Pešić PROSTAČKI izvređala Novaka Đokovića: On je neškolovani primitivac!

Društvo -

Ne zna gde udara: Sociološkinja, koja je za Noleta rekla da je primitivac i neškolovan, zna samo da napada, a rečnik joj odavno prevazilazi pristojnu komunikaciju, kažu sagovornici Kurira

Bivša političarka Vesna Pešić odavno ne bira ni metu napada, niti rečnik kojim omalovažava neistomišljenike. Ona se sad obrušila na teniskog šampiona Novaka Đokovića, kome je uputila oštre uvrede i poručila da je - primitivac! - Primitivac, nažalost. Igra odlično, ali neškolovan... Đoković ne mora nigde da putuje, ako je vakcina uslov, neka sedi kod kuće - tvitovala je ova sociološkinja povodom izjave Đokovića da nije zagovornik vakcinacije i da će dobro razmisliti da li će primiti vakcinu protiv koronavirusa.

foto: Twitter Printscreen

Vređa i porodicu

Ona je usput potkačila i Novakovu suprugu: - Verovatno je neku glupost čuo od Jelene, a on misli da je mnogo pametno pošto samo lupa loptu.

Predsednik SPAS i bivši vaterpolista Aleksandar Šapić smatra da je Vesna Pešić vređanjem teniskog asa više rekla o sebi. - Javno etiketiranje bilo koga i na bilo koji način daje bolju sliku o onome ko to radi. Ne želim njome da se bavim, baš kao što sam to propustio i kad je mene etiketirala - poručio je Šapić.

foto: Zorana Jevtić

Član GO SNS Bratislav Jugović naglašava da se nijedan narod nikada ne bi izjasnio da ga predstavlja Vesna Pešić:

Nije joj prvi put

- Isto tako ne postoji narod koji ne bi propustio šansu da ga predstavlja Novak Đoković. Postoji građanka Srbije koja ne može da oprosti Đokoviću što je srpski teniser. Imam utisak da mnogi ne mogu da mu oproste ni ogromnu donaciju Srbiji u ratu sa kovidom-19. Da je Novak u sukobu sa Vučićem, niko ga iz Tviter opozicije ne bi kritikovao.

Potpredsednik SPS Đorđe Milićević kaže da je Pešićeva odavno prevazišla pristojnost. - Povod za ovaj njen izliv je Đoković, koji nije bio zlonameran u kritikovanju eventualne vakcine ili stava doktora Predraga Kona. A sam rečnik Vesne Pešić odavno prevazilazi vokabular pristojnog političkog komuniciranja - smatra naš sagovornik.

Umesto komentara, sociolog Vladimir Vuletić nam je dao objašnjenje zašto više ne prati šta piše Vesna Pešić. - Stvarno se ne bih spuštao na nivo onoga što javno govori Vesna Pešić. Odavno sam prestao da pratim njen tok misli na Tviteru, jer sam shvatio da me njeni tvitovi niti oplemenjuju, niti informišu. Bolje mi je kad ne čitam - iskren je Vuletić.

Predrag Kon Žalim što nisam uticao na Novaka

Epidemiolog Predrag Kon pojasnio je poruku koju je uputio Đokoviću povodom njegovih sumnji u vakcinaciju: - Ja sam jedan od najvernijih Đokovićevih navijača, jedan od najvatrenijih. Ovde sam ja našem velemajstoru poželeo sve najbolje. Ali sam mu savetovao da o vakcinaciji ne govori. Žao mi je što nisam imao prilike da imam uticaj na njega i objasnim mu da je imunizacija osnova zdravlja stanovništva.

foto: Dragana Udovičić
foto: Kurir

Ne propustite

DANAS DODATAK: KURIROV TRENER

U specijalnom dodatku našeg lista saznajte 5 trikova kako da i najlakši tegovi budu preteški, pročitajte savete za ekspresno popravljanje kondicije kao i recepte za snagu na treningu...

Čitajte KURIR!

Kurir.rs/ Ivana Kljajić Foto: Dragana Udovičić, Zorana Jevtić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja